Hoppa till sidans innehåll

AC Studenterna - Fotboll

Hej blivande AC-spelare!

Är du en student som vill fortsätta spela fotboll i din nya stad eller kanske ta upp fotbollen på nytt eller rent av är intresserad av någon form av tränarroll? Då är du varmt välkommen till AC Studenterna, Linköpings bästa studentlag i fotboll! Vårt damlag spelar för närvarande i division 2 och herrlaget i division 4.

Vi är ett glatt gäng som älskar att spela fotboll och hitta på roliga aktiviteter så som sittningar och lagfester. Som spelare i AC Studenterna får du en utmärkt möjlighet att träffa studenter från andra program än ditt egna.

Vi tränar cirka två gånger i veckan och brukar ha 1-2 matcher i veckan under säsongen och vi strävar efter att ha en stor trupp så att vi kan gå runt på folk när en del spelare har mycket att göra i skolan. Under vintersäsongen brukar vi även delta i ett par futsalturneringar.

Är du intresserad av börja spela så hör du av dig till:
Damlaget: Stefan Blomqvist på 073-6138704 eller mail This is a mailto link.
Herrlaget: Johan Sundqvist (076-796 24 64) och Salomon Lugero (076-805 66 20).

För mer information se lagens respektive sida som ni hittar i fliken ovan

Hoppas vi ses på fotbollsplanen!

Nyheter

Nyhet från Herrlaget
2017-01-29
 
Nyhet från Herrlaget
2016-04-23
Känslor för de olika årstiderna, som alla vet så varierar detta från person till person. Vi har alla vår individuella favorit som vi kanske förknippar med något starkt minne som just gör den årstiden lite mer speciell.
 
Nyhet från Herrlaget
2016-02-17
I samma tid som vintern brukar komma intågande i Svealand och vädret har gått från råruggigt och grått till att bli allt mer ruggigt och grått så brukar även AC Studenternas utomhussäsong sätta igång. Så även detta år, då vintern fick för sig att ...
 
Nyhet från Herrlaget
2016-01-26
Inför säsongen 2016 önskar vi stärka upp våra ledarstaber kring klubbens dam- och herrlag. Det är med andra ord en fantastisk möjlighet att få bli en del av Linköpings härligaste fotbollsförening!

Herrar

Kommande aktiviteter

Damer

Kommande aktiviteter


 

 

SB_logga_rgb

 

Logga Lärarförbundet student(1)

 

 

  

 

Idrottslyftslogga

Postadress:
AC Studenterna - Fotboll
C/o Stefan Blomqvist, Smedjegatan 5B
58238 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info