Hoppa till sidans innehåll

AC Studenterna - Fotboll

Hej blivande AC-spelare!

Är du en student som vill fortsätta spela fotboll i din nya stad eller kanske ta upp fotbollen på nytt eller rent av är intresserad av någon form av tränarroll? Då är du varmt välkommen till AC Studenterna, Linköping bästa studentlag i fotboll! Vårt damlag spelar för närvarande i division 2 och herrlaget i division 4 västra.

Vi är ett glatt gäng som älskar att spela fotboll och hitta på roliga aktiviteter så som sittningar och lagfester. Som spelare i AC Studenterna får du en utmärkt möjlighet att träffa studenter från andra program än ditt egna.

Vi tränar cirka två gånger i veckan och brukar ha 1-2 matcher i veckan under säsongen och vi strävar efter att ha en stor trupp så att vi kan gå runt på folk när en del spelare har mycket att göra i skolan.

Vill du spela matcher med oss redan till hösten (sista registreringsdag är den 31 augusti) är du välkommen att komma ner och träna med respektive lag från och med vecka 32 och framåt, vi kommer även ha större provträningar i början på september. Damer är välkomna att höra av sig till damtränaren Stefan Blomqvist på 073-6138704 eller This is a mailto link medan herrarna kan höra av sig till herrtränaren Oskar Alm på 072-3866943 eller This is a mailto link.

Hoppas vi ses på fotbollsplanen i höst!

Nyheter

Nyhet från Herrlaget
2016-04-23
Känslor för de olika årstiderna, som alla vet så varierar detta från person till person. Vi har alla vår individuella favorit som vi kanske förknippar med något starkt minne som just gör den årstiden lite mer speciell.
 
Nyhet från Damlaget
2016-03-02
Det var återigen dags för match i Danska Banks damcup när årets upplaga av AC´s brudar satte sig i bilarna..
 
Nyhet från Herrlaget
2016-02-17
I samma tid som vintern brukar komma intågande i Svealand och vädret har gått från råruggigt och grått till att bli allt mer ruggigt och grått så brukar även AC Studenternas utomhussäsong sätta igång. Så även detta år, då vintern fick för sig att ...
 
Nyhet från Herrlaget
2016-01-26
Inför säsongen 2016 önskar vi stärka upp våra ledarstaber kring klubbens dam- och herrlag. Det är med andra ord en fantastisk möjlighet att få bli en del av Linköpings härligaste fotbollsförening!

Herrar

Kommande aktiviteter

Damer

Kommande aktiviteter


 

 

SB_logga_rgb

 

Logga Lärarförbundet student(1)

 

 

  

 

Idrottslyftslogga

Postadress:
AC Studenterna - Fotboll
C/o Stefan Blomqvist, Smedjegatan 5B
58238 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info