Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Vänligen notera att tiderna som syns i BITS inte är fastställda ännu och därför kan komma att ändras. Börja inte uppdatera era kalendrar eller skriva ut spelprogram förrän vi meddelat att tidsättningen fastställts, vanligen runt 1 augusti.
 
Inför hösten meddelar SvBF hur många lag varje distriktsförbund får skicka vidare till SM för 3-mannalag. Kvoten baseras på antalet DM-deltagare året innan. Stockholm får återigen skicka flest lag; nu ensamma i topp både på herr- och damsidan.
 
Stockholms Bowlingförbund och Stockholmsidrotten bjuder in till ett helt unikt föreningsevent för alla Stockholmsbowlare. Johan Plate och Thomas Fogdö, professionella idrottspsykologiska rådgivare, håller en inspirerande föreläsning. Bland annat!
 
SvBF bjuder in till UPP-slaget 2017. Anmälan, som är öppen görs på: www.uppslaget2017.meriq.se. Tävlingen spelas i Jönköping 11-13 augusti.
 
GP-touren startar sin första tävling av fyra i augusti, med final 16 december. Därefter går touren över till att spelas kalenderår som startar i samband med 100-årsjubileet 2018. Junior League spelas som vanligt under säsongen med start i september.
 
Till följd av ett sent avhopp i Stockholmsligan 11 görs fyrmannaligan om till två divisioner med dubbelmöten istället för tre divisioner med trippelmöten. STK ser positivt på förändringen men tycker att det är tråkigt att ett lag avanmält sig.
 
Många framgångar i SM. DM är färdigspelat för säsongen. Juniorerna har haft fullt upp med finalspel. Trupper har tagits ut. Årsmöte har avklarats. Pristagare har premierats.
 
När SM-finalerna i Västerås avgjordes stod 40 stockholmare att finna bland finalisterna. Det blev slutligen 19 medaljer varav 4 guld, 6 silver och 9 brons.
 

Årsmötet 2017

(2017-06-05 11:50)
Stockholms Bowlingförbunds styrelse är nu officiellt inne på sitt 100:e arbetsår och ser fram emot jubileumsåret som startar vid årsskiftet. Fyra nya styrelsemedlemmar valdes vid årsmötet, priser delades ut och två styrelseförslag tillstyrktes.
 
Vid årsmötet förrättades i vanlig ordning prisutdelning. Styrelsen hade valt att utse Årets Bowlinghall, Bowlare, Junior och Eldsjäl.
 
Här är Seriekommitténs serieindelning för nästa års Stockholmsliga.
 

Nu stundar årsmöte

(2017-05-30 17:48)
På torsdag håller Stockholms Bowlingförbund årsmöte hos Bowl-o-rama med start 18:00. Alla ni som slagit 300 för första gången under säsongen är välkomna att hämta era diplom innan mötet. Detsamma gäller priser för seriesegrare.
 
På fredag inleds årets Individuella SM-finaler i Västersås. Kvalet avslutades i söndags. Fyrtio spelare från Stockholm har kvalificerat sig för spel.
 
Nu har distriktsmatcherna mellan Team Stockholm och Team Gotland spelats på Vårby bowlinghall. Det blev en spännande och rolig dag med bowling och mat.
 
I helgen avgjordes semifinaler och finaler i Stockholm Junior Grand Prix Tour
 

aikbowling

AIK-Bowling 

 

Kommande matcher


Säsong 2015/2016 är slut och nya matcher kommer att läggas upp när vår säsong start igen i september 2016

 


Tack för stödet!

eko

Mix_logotype

 

Tävlingar

 

JM

Postadress:
AIK - Bowling
Hans Lönnerstam, Evenemangsgatan 14 lgh 1303
16979 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info