Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


SvBF påminner om förändringen av F-lagsreglerna inför säsongsavslutningen. Bland annat försvinner dubbleringsmöjligheten mellan A- och F-lag i och med omgång 19.
 
I senaste numret av SBHF:s tidning SvenskBowling.se figurerar Täby Bowlinghall i ett reportage kring seniorbowling på förmiddagarna.
 
Individuella SM spelas i år i Västerås och Bellevue. Kvalet pågår mellan 23 mars och 28 maj. Finaler spelas sedan i början av juni, (juli för elitklasserna).
 

Jämn GP-tävling i Vårby

(2017-03-21 09:13)
Näst sista GP-tävlingen för säsongen spelades i helgen i Vårby. På lördagen spelades också näst sista omgången av Junior League där fem matcher nu återstår för vardera lag. I Eskilstuna spelades Mälartouren.
 
Lidingö Super Bowl, som har hållit dörrarna öppna för bowlingspel i drygt 50 år, tvingas under våren att lägga ned sin verksamhet. StBf undersöker alla möjligheter för att stötta hall och spelare.
 
SISU Idrottsutbildarna Stockholm erbjuder flera olika utbildningar under våren. Vi har lagt in många av dem i vår utbildningskalender. Är det kanske dags att gå en kurs i IdrottOnline administration eller hemsida?
 
I slutet av februari anordnade utbildningskommittén en 0,5-utbildning på uppdrag av parabowlingkommittén. Det var stor uppslutning och kvällen var mycket lyckad.
 
I lördags spelades den sista omgången i årets Poolspel där det avgjordes vilka lag som tar sig vidare till slutspel. Under söndagen deltog 135 spelare i Vårvinden.
 
På lördag gör SvBF ett försök med 5-mannamatcher i Norrköping dit föreningar från hela landet bjudits in. Från Stockholm har Bokaj 76 och BK Amiki anmält sig och fått plats.
 
Typiska vårtecken gör sig påminda i hallarna. Det lackar mot slutspel och kval i serien. DM har startat och många planerar att spela det ihop med sitt KM. Första perioden av St-Mäst är över. Men än är vi glada att vi håller på med inomhussport.
 
Året var 1942 när Värtans IK klev in i bowlingens seriespel. Så här 75 år senare tågar föreningen fortfarande på, nu med tre lag i serien.
 
Stafetten i Rinkeby är en historisk tävling som firade 25-årsjubileum förra året. Det fanns farhågor om att det var den sista Stafetten som skulle spelas men tävlingen har traditionsenligt genomförts även i år. 114 spelare kom till start.
 
I mars är det åter dags att spela mixedtävling i Rinkeby i form av Djungelskotten. Kvalet påbörjas 25 mars och pågår till 23 april. Final för 12 lag spelas 28 april kl. 18:00.
 
Vi påminner om att lördag 25 februari är sista dag att rapportera LOK-stöd i IdrottOnline.
 
Igår startade årets individuella DM-kval som håller öppet t.o.m. 30 april. Årets finalspel har justerats något från föregående år för att bättre matcha antalet spelare i finalerna.
 

aikbowling

AIK-Bowling 

 

Kommande matcher


Säsong 2015/2016 är slut och nya matcher kommer att läggas upp när vår säsong start igen i september 2016

 


Tack för stödet!

eko

Mix_logotype

 

Tävlingar

 

JM

Postadress:
AIK - Bowling
Hans Lönnerstam, Evenemangsgatan 14 lgh 1303
16979 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info