Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Nu har distriktsmatcherna mellan Team Stockholm och Team Gotland spelats på Vårby bowlinghall. Det blev en spännande och rolig dag med bowling och mat.
 
I helgen avgjordes semifinaler och finaler i Stockholm Junior Grand Prix Tour
 

Susanne och Lena till VM

(2017-05-24 11:28)
I mitten av augusti spelas Senior-VM i München, Tyskland. Lena Sulkanen från B-K Eva och Susanne Olsson från Hammarby är uttagna att representera Sverige.
 
Vid SM-slutspelet för 8-mannalag i Jönköping mötte Stockholmslagen hårt motstånd i första omgången.
 
Valberedningen i Stockholms Bowlingförbund söker fortfarande kandidater för förbundsarbete.
 

Stånga vann Junior League

(2017-05-22 14:09)
I helgen spelades inte bara stort SM-slutspel i Jönköping, även Junior League spelade sitt slutspel hos Bowl-o-rama. Stånga, Kings Pin, Tureberg och AIK hade tagit sig vidare dit.
 
Den tredje och sista kvällen av DM-finaler avklarades under torsdagen. Det var dags för Herrar A och B att göra upp om de två sista distriktsmästartitlarna för säsongen.
 
På onsdagskvällen spelades DM-final i klasserna Damer A, Damer B och Oldgirls hos Bowl-o-rama. 40 damer samlades för det första finalsteget. Flera kända namn från förra årets finalspel syntes i topp, men det blev tre nya segrarinnor.
 
Seriespelet är avslutat för säsongen så när som på den stora säsongsfinalen, SM-slutspelet för 8-mannalag, som spelas till helgen. B-K Eva och Stureby BK har tagit sig dit och kommer att spela om SM-medaljer. Hur gick det för övriga lag?
 
Under tisdagskvällen startade årets DM-finaler med Oldboys och Veteraner som var först ut. Det var mycket jämnt och herrarna bjöd på fint spel med höga slagningar. Fredrikshof plockade hem hela tre medaljer.
 
Johan "Ekiz" Ekström höll tränarträff med uppdatering i 'vad som är nytt' med våra tidigare utbildade Steg 2:or och 3:or.
 
Under veckan spelas final i Individuella DM hos Bowl-o-rama. Här kan du se vilka som gått vidare och hur finalerna spelas. Samtliga spelas på oljeprofilen Allsvenskan 41 2016.
 
Medan kvalmatcherna pågick för fullt i helgen avgjordes också den sista omgången i Stockholmsligan. Flertalet divisioner spelade klart tidigare. Amiki B klarade av att försvara sig som seriemästare igen, men inte utan drama.
 
Under våren har våra parabowlare haft möjlighet att deltaga i High 5 vid spel på hemmahallen. En tävling som närmast kan liknas vid Svenska cupen eller tidigare Bowliaden, med eget kval och hallfinal.
 
DM och GP är färdigspelat, finaler väntar. I Nationella serierna väntar kval och slutspel. Stockholmsligan har en omgång kvar. Det är många utbildningar på gång. Snart är det årsmöte och sommar!
 

aikbowling

AIK-Bowling 

 

Kommande matcher


Säsong 2015/2016 är slut och nya matcher kommer att läggas upp när vår säsong start igen i september 2016

 


Tack för stödet!

eko

Mix_logotype

 

Tävlingar

 

JM

Postadress:
AIK - Bowling
Hans Lönnerstam, Evenemangsgatan 14 lgh 1303
16979 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info