Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Vi påminner om att lördag 25 februari är sista dag att rapportera LOK-stöd i IdrottOnline.
 
Igår startade årets individuella DM-kval som håller öppet t.o.m. 30 april. Årets finalspel har justerats något från föregående år för att bättre matcha antalet spelare i finalerna.
 
Såhär på vårkanten har vi observerat ett uppåtgående användande av puder på tummar(och kanske rent av under glidsulor). Vi tror därför att det kan vara bra att gå igenom vad som gäller kring användandet av det* i bowling. Det är rätt enkelt.
 
Förra säsongen utsågs Matteus-Pojkarna till Årets Förening i Stockholm för sitt stora engagemang och framgång att locka nya spelare. Nu anordnar de tillsammans med Birka Bowling en helt ny tävling under våren.
 
"En kväll om NPF" är inställd pga för få anmälda. Vi hoppas att vi kan genomföra den i mitten av augusti och öppna upp för anmälan före sommaruppehållet.
 

3-manna SM i Söderhamn

(2017-02-02 16:31)
Årets SM-vecka har dragit igång i Söderhamn med en mängd olika vinteridrotter som sänds av SVT både på nätet och direkt i TV. På lördag är det bowlingens tur att vara med. Vi önskar våra stockholmslag AIK, Hammarby och Sollentuna stort lycka till!
 
Det är dags att börja planera DM-kvalet i er förening. Spela på träning, som KM eller ihop med ligaspel eller annan tävling. I helgen visas bowling på TV i form av SM-veckan och 3-manna. Därefter är det dags för återkval och finalspel i St-Mäst.
 
På söndagen kom 36 lag till start hos New Bowl Center Gullmarsplan för att spela om distriktsmästartiteln i Mixed.
 
"Äntligen!" utbrast någon i publiken när Jesper Svensson slutligen korats till vinnare. Stort grattis till den fina utmärkelsen!
 
De åtta lag som fightades om pallplatserna i Vintermixen i Sollentuna bowlinghall igår var säkert glada för att de ägnade sig åt inomhussport, då vindarna ven som allra värst utanför.
 
Med traditionsenlig start under julhelgen spelades AIK International Tournament för 37:e gången med final i trettonhelgen. Två B-finaler vanns av Stockholmare: Magnus Lütz(15+) och Pål Stål(Senior). Samtidigt spelades Seniortouren i Eskilstuna.
 

Finalklart i Vintermixen

(2017-01-09 17:31)
På söndagen spelades de två sista kvalstarterna till Vintermixen och tillika de två sista starterna i säsongens Mixed-DM.
 
Under helgen spelades Junior-DM klart hos NBC Gullmarsplan. GP-touren avslutade deltävlingen i Tyresö och två Stockholmare blev uttagna i JEM-laget.
 

Inbjudan: En kväll om NPF

(2017-01-05 12:14)
Vill ni lära er mera om NPF? Vad är NPF? Svårigheter och styrkor och hur du som tränare kan möta och bemöta personer med NPF? Praktiska tips ska vi också gå igenom.
 
Idag presenterade Johan Ekström bruttotruppen till Junior-EM. Tre Stockholmsungdomar är uttagna: Mathilda Tidbeck, Lukas Sevelin och Filip Thelander.
 

aikbowling

AIK-Bowling 

 

Kommande matcher


Säsong 2015/2016 är slut och nya matcher kommer att läggas upp när vår säsong start igen i september 2016

 


Tack för stödet!

eko

Mix_logotype

 

Tävlingar

 

JM

Postadress:
AIK - Bowling
Hans Lönnerstam, Evenemangsgatan 14 lgh 1303
16979 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info