Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Stockholms Bowlingförbund hade under söndagen sin årliga planeringskonferens. Utöver styrelsen var tilltänkta nya kommittémedlemmar inbjudna för att få en inblick i arbetet. Styrelsen är inte fulltalig och en extrastämma planeras till hösten.
 
Svenska bowlingförbundet och hallägarföreningen bjuder in till en ny säsong av SUL. Finalen går i Stockholm i april 2019. Spelar ditt lag i en SBHF-ansluten hall? Då kan er anmälningsavgift vara gratis! Läs mer i inbjudan.
 

Ordförande har ordet

(2018-06-12 18:41)
Som nyvald ordförande för Stockholms Bowlingförbund vill jag härmed tacka för förtroendet. Jag hoppas att jag med mitt driv och engagemang kommer att kunna åstadkomma något bra för Stockholmsbowlarna specifikt men såklart för alla bowlare i Sverige.
 
Här kan du ser hur Stockholmsligan kommer att se ut kommande säsong. Nationella seriernas serieindelning kommer finnas att se i BITS när den är färdig. Därefter påbörjas tidsättningsarbetet.
 
Lokalmedia uppmärksammar oftare och oftare våra duktiga bowlare. Här är två artiklar som publicerats nyligen. Maria Carlehed vann SM-guld i Parabowling och hamnade på förstasidan i Vi i Väsby. Helene Fischbach har högst snitt i damernas nationella!
 
På tisdagskvällen hölls årsmöte i Högdalens Bowlingpalatz. Vi hade i vanlig ordning prisutdelning före själva mötesförhandlingarna som leddes av Christer Jonsson. I mer ovanlig ordning visade vi också upp våra(era!) nya bowlingmattor.
 

Tack för denna säsongen!

(2018-06-05 15:30)
Stockholms Bowlingförbunds ordförande summerar verksamhetsåret inför sommaren och kvällens årsmöte i ett sommarbrev.
 
Under dagarna tre spelades SM-finaler i 25 klasser hos NBC Gullmarsplan. Det fanns minst en Stockholmare att följa i respektive klass och när spelet var avklarat delades 28 medaljer ut till stockholmare.
 
På söndagen blev det dags för juniorer och ungdomar att spela de avslutande finalerna i DM-veckan. Ungdomarna spelade i pojk- och flickklass medan juniorerna spelade i en gemensam klass.
 
På torsdagen spelades final i de två kvarvarande seniorklasserna, Herrar A och Herrar B. Det bjöds som vanligt på fint spel, men också en 300-serie och ett nytt distriktsrekord som förgyllde kvällen litet extra.
 
Damernas B-klass och Oldgirls spelade final enligt samma form under onsdagen och var först klara. Efter ytterligare ett finalsteg korades också segraren i damernas A-klass.
 
På tisdagkvällen samlades Stockholms oldboys och veteraner hos Bowl-o-rama för att göra upp DM-titeln. Det blev som vanligt spännande.
 
Stockholm är historiskt sett flitiga deltagare i SM. I år var det inte fullt så många som åkte iväg för att spela mästerskapet, men priser blev det ändå; Eric Plantin och Maria Carlehed bärgade varsitt SM-GULD och Alexander Johansson Silver! Grattis!
 
1000-gränsen sprängdes och till helgen är det dags för finalspel! Flera SM-guld till Stockholm klara genom 2-mannatävlingen som redan är avgjord. Passa på att kolla in finalerna. Vilka är med? Se det här! Välkomna till NBC Gullmarsplan i helgen!
 
Valberedningen i Stockholms Bowlingförbund söker fortfarande kandidater för förbundsarbete kommande säsong.
 

aikbowling

AIK-Bowling 

 

Kommande matcher


Säsong 2015/2016 är slut och nya matcher kommer att läggas upp när vår säsong start igen i september 2016

 


Tack för stödet!

eko

Mix_logotype

 

Tävlingar

 

JM

Postadress:
AIK - Bowling
Hans Lönnerstam, Evenemangsgatan 14 lgh 1303
16979 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: idsrobinson@gmail.com

Se all info