Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Under påskhelgen spelades Junior Masters i Eskilstuna och Seniortouren i Ängelholm. I båda tävlingarna tog sig Stockholmare vidare till finaldagen.
 
Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna bjuder in till fler utbildningar under våren. Nu står även rekrytering och utveckling på schemat.
 
Under påskveckan och -helgen spelades Junior-EM i Talihalli i Helsingfors. Facit för våra deltagare från Stockholm blev fyra medaljer; tre brons och ett guld.
 

Guld och brons i 4-manna

(2017-04-13 20:33)
Vid dagens finaler i 4-manna tog sig Sverige vidare till finalspel både på tjej- och killsidan. Mathilda Tidbeck inkasserade ytterligare ett brons medan Filip Thelander var med och tog guld!
 

JEM-brons till Mathilda

(2017-04-12 14:08)
Redan i första mästerskapsdistansen blev det medalj till det svenska juniorlandslaget. Mathilda Tidbeck tog tillsammans med Hanna Engberg brons i flickornas tvåmanna.
 

BK Bus vann poolspelet

(2017-04-10 11:43)
Igår söndag spelades slutspel i säsongens poolspel dit två lag från Nordpoolen och två från Sydpoolen kvalificerat sig.
 
Mellan 8 och 17 april spelas Junior-EM i Tali Bowl i Helsingfors. Laget består av åtta spelare där Mathilda Tidbeck och Filip Thelander från Stockholm ingår.
 

Slutspurt i DM under april

(2017-04-04 10:00)
Sedan förra nyhetsbrevet har vi ställt om till sommartid som raskt tagit oss en timme närmare stundande slutspel, kval och allehanda andra säsongsfinaler. Har du kvalat i DM än? Vill du gå Steg 2 i sommar? Eller spela lite tvåmanna?
 
Utbildningskommittén bjuder in till en tränarträff i april för dig som har "gamla" Steg 2 eller Steg 3-utbildningen för bowlingtränare, dvs du som utbildat dig före 2012.
 
I veckan presenterades laget till sommarens Deaflympics. Tre bowlare från Stockholm är uttagna att representera Sverige i tävlingarna som hålls i Turkiet.
 
I onsdags åkte Mattias Persson från Täby till en mycket speciell start i Brandbergens Stockholmsmästerskap. Innan kvällen var slut skulle han nämligen ha slagit två perfekta serier.
 
Nu finns det ett program för Dubbla karriärer i Stockholmsregionen, dvs elitidrott och högre studier! Riksidrottsuniversitetet (RIU) har startat och Sport Campus Sweden utgör ett idrottsligt stöd och samordnar verksamheten i Stockholmsregionen.
 
SvBF påminner om förändringen av F-lagsreglerna inför säsongsavslutningen. Bland annat försvinner dubbleringsmöjligheten mellan A- och F-lag i och med omgång 19.
 
I senaste numret av SBHF:s tidning SvenskBowling.se figurerar Täby Bowlinghall i ett reportage kring seniorbowling på förmiddagarna.
 
Individuella SM spelas i år i Västerås och Bellevue. Kvalet pågår mellan 23 mars och 28 maj. Finaler spelas sedan i början av juni, (juli för elitklasserna).
 

aikbowling

AIK-Bowling 

 

Kommande matcher


Säsong 2015/2016 är slut och nya matcher kommer att läggas upp när vår säsong start igen i september 2016

 


Tack för stödet!

eko

Mix_logotype

 

Tävlingar

 

JM

Postadress:
AIK - Bowling
Hans Lönnerstam, Evenemangsgatan 14 lgh 1303
16979 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info