Hoppa till sidans innehåll

Succé och rekord

SM

2016-07-06 15:01
Succé och rekord för vår SM-tävling
  • Uppdaterad: 2017-02-19 21:53

Succé och rekord, så kan vi sammanfatta SM-tävlingen i helgen. Alla vi som jobbade och bidrog till tävlingen på olika sätt ska vara fantastiskt glada och stolta för det vi gjorde. Tävlingen blev oerhört uppskattad av förare och team, publiken kom i mängder och fick se en bana i toppskick och fantastiska heat. Dessutom infriade Alvin förväntningarna och vann, kunde inte bli bättre.

Det bästa med helgen var dock att vi fixade en supertävling trots att det hände en massa saker som kunde ha ställt till det. Regnet klarade vi galant, banchefen Richard och hans grupp tog rätt beslut och gjorde det som behövdes. Depå, entré och parkeringspersonalen med Micke och Christer löste ett hotande parkeringskaos utan att klaga. Kioskerna grillade och sålde burgare som aldrig förr. Flaggvakterna och säkerhetspersonalen var riktigt på bettet och vi fick beröm av supervisoren för duktiga funktionärer. VIP gäster och press fick jättebra service.

Jag sprang omkring lite i depån och på området och det som slog mig var att alla, trots den stress och press det innebär att dra runt en SM-tävling, inte visade några sura miner, alla log och visade tummen upp och löste de problem som uppstod. Sånt gör det roligt att vara en del av AMF Årsunda motocross.

Vi ska snart ha ett uppföljningsmöte för att sammanfatta tävlingen och fundera på om vi ska söka igen till nästa år, hör gärna av er vad ni tycker. Trots att det gick så bra så finns det många områden där vi kan förbättra oss och så länge vi kan bli bättre ska vi väl fortsätta?

Erik Pettersson ordf cross-sektionen

Skribent: Erik Pettersson
Epost: Adressen Gömd

logo1

jarbo

Promoteq

wrt1

swedishforms

 

 

Postadress:
AMF Årsunda - Motorcykel och Snöskoter
Fack 25
81022 Årsunda

Kontakt:
Tel: 026290772
E-post: This is a mailto link

Se all info