Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Mer än halva året har gått och vi kan bl.a. se tillbaka på en hemsidesuppgradering som vi känner oss väldigt nöjda med. Fram till årskiftet kommer fokus att ligga på följande tre områden: Integrationer, finansiering och anmälan/bokningar.
 
Idrotten får 52,5 miljoner i ökat stöd i regeringens budget. En generell uppräkning, stöd för arbetsmarknadsinsatser och särskilda medel för intensifierat arbete i segregerade områden.
 
1,6 miljoner tilldelades Katrineholm i sommarlovsstöd. Resultatet blev summer club, som nu kommit till sitt slut. - Sommaren har gått bra och summer club har varit välbesökt, berättar Jonas Nilsson som är projektledare.
 
Gustav Fridolin och regeringen måste ta ansvar för att alla barn får möjlighet till en bättre hälsa. Utöka idrott och hälsa i skolan med 100 timmar och ge dessutom eleverna 60 minuter rörelse per dag så får vi ett starkare Sverige.
 
Vi tar nu (from 13 juni) ett sommaruppehåll med att bereda och besluta om stimulansbidrag till föreningar som avser att starta integrationsfrämjande verksamheter.
 
IdrottOnline är idag världens största EpiServer-lösning. Som en del i utvecklingsarbetet kommer det nu att göras en stor uppgradering den 7-8 juni 2016. Under tiden uppgraderingen sker kommer samtliga hemsidorna inom IdrottOnline vara avstängda.
 
Att handla överskottsmat är både klimatsmart och smart för kassan. Matsmart köper in överlager med korta eller passerade bäst-före-datum, utgående sortiment, säsongsvaror osv och säljer vidare till kraftigt reducerade priser. Ett bra sätt att mins...
 
”Framför mig har jag 80 unga ledare inom idrotten. Temat för helgträffen är glädje och kärlek. Bara det, tänk om fler möten hade det. Glädje och kärlek. Jag funderar på hur jag kan bidra, hur jag kan ge dem inspiration, en knuff framåt, en klapp p...
 
När vi först gör entré i simhallen är det alldeles tomt. Bassängen är alldeles stilla och tystnaden i hallen bryts enbart sporadiskt då och då utav stegen från någon ur personalen. Snart ska här vara fullt av liv och rörelse. Efter ungefär tio...
 
Under onsdagen fylldes Munktellarenan med människor som kom för att delta på föreningsmässan, en integrationssatsning som syftar till att nyanlända ska hitta in i föreningslivet. .
 
Vill påminna om funktionen "Registrera grupp" som har funnits ett tag på föreningarnas IdrottOnlinesidor under fliken "Aktivitet. Där kan man registrera flera aktiviteter åt gången för en viss grupp. Det går att få fram aktiviteter max 4 veckor...
 
I oktober 2015 tog IFK Nyköpings herrlag kontakt med Solbacka flyktingförläggning med förhoppningen om att kunna finna några nya volleybollspelare och samtidigt göra en god insats för att integrera våra nysvenskar. De fick medel från Sörmlandsidro...
 
Måndagen den 25 april håller Sörmlandsidrotten sina årsstämmor i Scenkonst Sörmland konsertsal. Tid: 17.30 (registrering och kaffe) 18.00-20.00 årsstämmor Plats: Scenkonst Sörmlands konsertlokal, John Engellaus Gata 3, Eskilstuna Välkomna!
 

SM-veckan till Eskilstuna?

(2016-01-25 14:03)
Eskilstuna har som många andra kommuner fått erbjudande att ansöka om SM-veckan 2018/2019. Ansökan ska vara inlämnad senast 15 mars 2016.
 
När en idrottsförening har betalat ut ersättning eller lämnat en förmån till en person, på sammanlagt 100 kronor eller mer för ett helt år, ska idrottsföreningen senast den 31 januari året därefter lämna kontrolluppgift till Skatteverket.
 

Filtrera nyheter

Postadress:
Ålberga GIF - Skidor
Dambroängen
61190 Ålberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info