Hoppa till sidans innehåll

Förbundsnyheter


I helgen samlade förbundskapten Jim Sasko cirka 40 spelare till ett läger i strålande september-sol på Örvallen i Sundbyberg.
 
Precis som förra året, möttes Stockholm och Rättvik i JSM-finalen, och Stockholm lyckades att försvara sitt guld från förra året.
 
När JSM Softboll för andra året i rad avgjordes i Skövde, var det Leksand som var starkast och kunde besegra fjolårsmästarna Enköping i finalen. Överlag bjöds det på bra softboll under turneringen och det märks att juniorerna har utvecklats!
 
Efter vinst med 7-1 mot Rättvik i USM-finalen på lördagskvällen kan Sundbyberg titulera sig Svenska Ungdomsmästare.
 
Vi påminner om att sista dagen att skicka in förslag på förändringar i TB till nästa säsong är 30 september.
 
Sölvesborg besegrade Rättvik med 3-0 i matcher och är Svenska Mästare 2017.
 
Leksand försvarade SM-guldet med 3-0 i matcher mot Enköping
 

SBSFs Elitutvecklingsplan

(2017-09-14 14:32)
Sen vi redovisade jobbet med Elitutvecklingsplanen vid årsmötet i våras, har jobbet fortsatt och vi har fått fram en Elitutvecklingsplan som vi nu har att förhålla oss till.
 

USM och JSM på gång

(2017-09-13 15:38)
Helgen 23-24/9 går JSM i Softboll av stapeln i Skövde med deltagande lag från de fem klubbarna i Softbollserien. Även USM och JSM i baseboll spelas denna helg fast i Sundbyberg och här möts de fyra topplagen i U15-tabellen respektive Juniorserien.
 

Tranås klara för Playoff

(2017-09-09 21:24)
Tranås stod som segrare efter lördagens kvalspel till regionseriens playoff nästa helg.
 
Enköping tog emot Leksand för det första två matcherna i softbollens SM-finalserie, där dalalaget tagit ledning med 2-0 i matcher.
 
I basebollens SM-finaler tog Rättvik emot Sölvesborg hemma på Butchersfield för första matchen i SM-finalen under lördagen. Sölvesborg gick segrande ur match 1.
 

SBSF söker medarrangörer

(2017-09-07 11:33)
SBSF har skickat in en intresseanmälan om att få arrangera basebollens U23-Kval och U15-Kval under 2018 och söker därför medarrangörer.
 
Efter helgens semifinaler är nu finallagen till kommande helgers SM-finaler klara. Leksand och Enköping gör upp om Softbollguldet, Sölvesborg och Rättvik gör upp om Basebollguldet.
 
Vi har letat i förråden och hittat ett par uppsättningar gamla landslagströjor som vi kommer att sälja av.
 

Postadress:
Alby IF - Baseboll och Softboll
Rotemannavägen 10
14557 Norsborg

Kontakt:
Tel: +4670-541 99 77
E-post: This is a mailto link

Se all info