Hoppa till sidans innehåll

Personal


Sandra Ingvarsson,ridskolechef

Mitt namn är Sandra Ingvarsson jag är 33 år gammal och bor med min sambo och vår 1,5 år gamla dotter på en gård på Sollerön. Vi har inga djur för tillfället men kommer troligtvis skaffa några nu när vi har förmånen att få bo på en gård.

Jag har jobbat med hästar och ridskola i ca 11 år på lite olika ställen runtom i Sverige. Senast jobbade jag som ridlärare på Karlskrona-Lyckå ridklubb i Blekinge, det är en ganska stor ridklubb med ca 650 ridande medlemmar. Där har jag varit i 4 år och stormtrivts! Men efter att jag fick barn så känns det bra att kunna få flytta hem till dalarna igen och komma närmare alla släktingar. 

Jag är mest intresserad av dressyrens ädla konst och hoppas att inom en snar framtid kunna skaffa en egen häst med fina kvalitéer så vi kan tävla de lite högre klasserna.Hoppning är också kul men helst rider och undervisar jag i dressyr. Jag har själv tävlat MSV A:1 dressyr och tränade inför St:George men hann aldrig starta. I hoppning har jag bara tävlat 115 cm som högst och både dressyren och hoppningen tävlade jag på ridskolehästar under min tid på Vansbro Ryttarsällskap.

På fritiden är jag gärna med familjen och gör utflykter. Förutom hästar gillar jag freesbeegolf, trädgårdsarbete och inredning.

Min utbildning:

Ridledar- och hästskötarutbildning, 2001-2004
Diplomerad hästskötare, 2004
Hippologen, 2005 (en termin)
Ridledarkursen i Strömsholm, 2011
Diplomerad ridlärare level 2, 2016
Diverse fortbildningskurser inom dressyr, hoppning, föreningslära, första hjälpen m.m, 2001-2016

 Jag är en väldigt noggrann person som gillar ordning och reda. Jag har alltid ett leende på läpparna och älskar att få dela med mig av min kunskap till andra som vill lära sig. Som instruktör är jag förstående men vill även att mina elever förstår mig. Därför är det viktigt att ni frågar om ni inte riktigt har förstått uppgiften. Jag blir aldrig arg (visar det inte utåt iaf.:-)) eller tappar tålamodet, det är nog en av mina starka sidor.

Rid väl och hoppas vi ses!

 


Lena Blumenberg, ridlärare/administrativt

Lena är utbildad Hippolog på Flyinge och Strömsholm med inriktningen ridlärare. Hon blev klar med utbildningen 2006 och har sedan dess jobbat som ridlärare och hästskötare.

Lena gör mycket av den administrativa delen på klubben men har även lektioner två dagar i veckan och extrakurser.

Hon har en egen häst,Toxic, som hon tävlar i både hoppning och dressyr.

Kontakt: This is a mailto link


Kjell Eriksson Vaktmästare    372

Har sedan många år tillbaka jobbat som klubbens vaktmästare och allt i allo.

Kjell sköter underhåll utav anläggningen, fodringar och annat pyssel.

Uppdaterad: 09 DEC 2016 09:48

Postadress:
Älvdalens RK - Ridsport
Porfyrgårdsvägen 33
79690 Älvdalen

Kontakt:
Tel: 0251-10525
E-post: This is a mailto link

Se all info