Hoppa till sidans innehåll

Sandra Simm Hoppträningar


Presentation Sandra Simm:

Hej, jag är en tjej på 27 år och har hållit på med hästar hela livet. Jag red mitt första svenska mästerskap när jag var 11 år, då på ponny och många fler har det blivit efter det både på ponny och storhäst. Jag har vinster och placeringar tom 150cm klasser i hoppning, varit med i landslaget som ungdomsryttare och tävlat internationellt. Har bl.a. vunnit finalen i Falsterbos ungdoms GP, var 2a i ungdomsklassen i Scandinavium, lag guld på NM, har även god unghästvana.
Jag är utbildad C-tränare, diplomerad ridinstruktör level 2 och har bara uppbyggnaden kvar för att bli färdig Banbyggare, jag har också läst mental träning på skandinaviska ledarhögskolan.


Träningarna kommer hållas på Älvdalens Ridklubb till en kostnad av 370kr/ekipage inklusive Sandras resekostnader och bokningsavgift för ridhuset! Träningarna kommer vara under lördag eller söndag, eller möjligtvis fredag eftermiddag/kväll. Betalning kommer ske innan träningsdagen via Swish till Älvdalens ridklubb (har man inte swish får man kontakta oss på ärk så skickar vi en faktura innan träningsdatumet).

Oftast annonserar vi om träningstillfällena på Facebook: "Älvdalens ridklubb", ni kan även gå med i gruppen: "Hoppträning för Sandra Simm på ÄRK".

Anmälningar tas emot på FB-gruppen eller till ridskolans mejl: This is a mailto link

Övriga frågor skickas också till This is a mailto link

Mvh ÄRK :D 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Postadress:
Älvdalens RK - Ridsport
Porfyrgårdsvägen 33
79690 Älvdalen

Kontakt:
Tel: 0251-10525
E-post: This is a mailto link

Se all info