GDPR - Ängelholms IF - Friidrott - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

GDPR

2018-05-24 20:59
  • Uppdaterad: 2018-05-26 13:44

Den 25 maj börjar den nya dataskyddsförordningen (GDPR) att gälla och den
ersätter dagens personuppgiftslag (PUL). Du har som medlem hos oss rätt att
veta vilka personuppgifter vi har om dig, hur vi sparar dem och med vilket
ändamål.

Personuppgifter används bland annat för att upprätthålla ett
medlemsregister, ansöka om bidrag, arrangera träningsaktiviteter,
tävlingsaktiviteter mm. Syftet med att lagra personuppgifter är att kunna
fullfölja vårt åtagande som föreningen gentemot våra medlemmar eller
målsmän till våra medlemmar.

Vi använder också personuppgifter för att kunna sammanställa och ansöka om
statliga och kommunala bidrag, t ex LOK-stödsbidrag.

Vi samlar denna information i IdrottOnline. Det kan även innebära att vi
skriver ut uppgifter på medlemmar i samband med olika aktiviteter såsom
träning, tävling.

Vi samlar in följande information:

Namn
Personnummer
Flicka/pojke
Adress
Telefonnummer
E-postadress
Konto- och betalningsinformation

Med anledning av införandet av GDPR har vi upprättat en integritetspolicy.
Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter
och vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicy så
trycker du HÄR.

Skribent: Robert Nilsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Ängelholms IF - Friidrott
Box 1110
26222 Ängelholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Våra sponsorer

 

 

Logo Swedbank Ängelholm

 

 

 

 Logo Vattnets Hus Ängelholm

 

massage/reflexologi i Ängelholm: Friskvårdskliniken logo                 

Börjessons Bil logo

Öresundskraft logo

Seat logo