Hoppa till sidans innehåll

Ängelholms RF - Ridsport

Välkommen till Ängelholms Ryttarförening!

Föreningen med fria hemmastarter, möjlighet till gratis anläggningkort, licenskostnaden tillbaka och de bästa medlemmarna :-) Se utförligare vad som ÄRF ger tillbaka om du gör lite extra - se under ÄRF medl. info.

OBS - nya tider för skötsel av underlag på ridbanor inne och ute. From vecka 25 kommer banorna att harvas måndagar och torsdagar, samma tider som innan. Vi vill från styrelsen passa på att tacka Ann och Olof för deras skötsel av underlaget och att de nu helt kan fokusera på den mycket uppskattade ridskolan! From vecka 25 kommer Maria Alfredsson att ta över skötseln av underlagen.

Det råder vattenbrist och kommunen har beordrat restriktiv användning, därför kommer vi inte att vattna utebanorna tills dessa att situationen blivit bättre, innebanorna är vattnade som vanligt.

Ridskolan har ridläger ons-lör v.24 mellan kl 8-17 //Ann


Vi behöver hjälp med underlag och gräsklippning!

Hej Medlemmar! Anders och ett par medhjälpare har jobbat hårt med vår lilla paddock. Den har blivit lite större och underlaget har förbättrats. Den är inte helt färdig än, men på god väg. Det behövs ett par starka armar att skyffla den nya grusen med Vi har även massor av gräs som behöver klippas på anläggningen. kontakta Anders Paulsson 073-077 39 80 om ni har möjlighet att hjälpa till med ovanstående 

Ingen körning runt om lilla utebanan - hästar på ridskolan blir skrämda!
Vi vill påminna om att körning runt om lilla utebanan längs med ridskolestallet inte är tillåten, det har skett ett tillbud där en häst på ridskolan blivit skrämd.


ÄRF Medlemsbrev

Läs mer här

Boxplatser - intresserad av att hyra?
kontakta Carin för mer information This is a mailto link

Personalens arbetstider
Dennis må-fre 06.45-15.45

ÄRF nyheter

2018-01-14
Passa på att jobba funktionärstimmar på årets första tävling!
 
2018-01-02
Alla medlemmar bjuds in till årsmöte
 
2017-11-05
Helgen 18-19 november är det hopptävling för häst
 
2017-11-03
Ann Lavén och Ängelholms Ryttarförening bjuder in till öppet hus!
 
2017-10-06

Postadress:
Ängelholms RF - Ridsport
Höja Landsväg 151
26293 Ängelholm

Kontakt:
Tel: 043116830
E-post: This is a mailto link

Se all info