Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


 
 

RIM 2017 i Karlstad

(2017-05-19 16:02)
19-21 maj genomförs (RIM) Riksidrottsmötet i Karlstad.
 

Folksams Ledarcamp

(2017-05-16 11:59)
Nu är det dags för föreningarna att nominera stipendiater till Folksams Ledarcamp för unga ledare i åldern 16-25 år.
 
Lyssna till Mustafas berättelse om hur allting började när han som 11-åring kom till Sverige. Om hans långa framgångsrika löparkarriär, om hans träning från ungdomsåren fram till idag.
 
Föräldrahets inom barn- och ungdomsidrotten diskuteras flitigt just nu. Reaktionerna har efter SVT Sports granskning #föräldrahets varit många.
 

Lyckat föräldramöte

(2017-05-02 13:12)
 
Sparbanksstiftelserna i Skåne vill tillsammans med Skåneidrotten uppmärksamma alla idrottsledare som engagerar sig i barn- och ungdomsidrotten i Skåne. Vi gör det genom att dela ut 200 stipendier och hylla de ideella idrottsledarna med en gala i Lund
 
I och med gårdagens uppdatering (19/4-17) så finns möjligheten för inloggade medlemmar att chatta med supporten direkt från föreningens IdrottOnline-sida.
 
Har er förening behov av extra hjälp och stöd i IdrottOnline? Skåneidrotten håller IdrottOnline Workshop i Malmö, Malmö Arena – Hyllie, 19/4 och i Kristianstad, Yllan, 3/5.
 
Nu är det hög tid att föreslå kandidater för årets HugoLevin Pris, det årliga priset till svensk idrotts unga framstående idrottsledare och idrottsorganisatörer för utmärkt engagemang
 
För tretton månader sedan, den sista februari 2016, överlämnades utredningen ”Palett för ett stärkt civilsamhälle” med en mängd förslag till regeringen och kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke. Trots att frågorna vi och utredningen lyfte...
 
 
Varje månad presenterar Skåneidrotten "månadens inspirationsförening" en förening som vi samarbetar med. Denna månad lyfter vi fram Ödåkra tennisklubb som uppmärksammats av SISU Idrottsutbildarna Riks för sin verksamhet i filmen "Utmana din förening"
 
 

 

Våra Sponsorer:

Lyft & Byggmaskiner AB Logo

Hem

 

 

AID Redovisning

 

Eltjänst i Ängelholm och Bjäre AB

 

 

Swedbank

Postadress:
Ängelholms Rodd och Kanot Klubb
Staffligatan 8A, Staffligatan 8A
26263 Ängelholm

Kontakt:
Tel: 043110406
E-post: This is a mailto link

Se all info