Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


 
Den 19 oktober 08:00-09:00 på Malmö Arena, bjuder vi in till att lyssna till forskaren Susanna Hedenborg som släpper en ny vetenskaplig rapport ”Skilda världar – unga i och om framtidens föreningsidrott”.
 
Mats Mejdevi är grundaren till Sportsbasics som är enkelt att använda och passar för alla åldrar i alla idrotter. Roliga och effektiva övningar för rörlighet, koordination och styrka som går från det enkla till det svåra.
 
 
Vill ni förenkla administrationen av Lärgrupper i IdrottOnline i föreningen?
 
Triangelmottagningen i Malmö och Riksidrottsförbundet (RF) har inlett ett samarbete för att behandla och förebygga psykisk ohälsa hos elitidrottare under och efter karriären. Mottagning för Elitidrott och Hälsa Syd öppnade officiellt den 1 september.
 
Många barn och ungdomar får sitt första ledaruppdrag i tidig ålder. Denna utbildning är förberedande och ger unga ledare i åldern 12-15 år stöd i sin ledarroll.
 
 
 
 
Skåneidrottens antidopingkonferens på Malmö Arena Hotel den 25 maj samlade 150 deltagare från Polismyndigheten, Länsstyrelsen, Malmö stad, Tullverket, Kommunförbundet Skåne och skånska föreningar. Konferensen belyste dopingproblematiken både utifr...
 
Som en del av Skåneidrottens Idrottslyft och satsning på att skapa en ännu bättre skånsk barn- och ungdomsidrott har det inrättats en roll som ”Barnidrottsombud”.
 
 
Det slog ner som en bomb i Seoul 1988 när den kanadensiska 100 meterslöparen Ben Johnson ertappades med förbjudna substanser i kroppen. Han hade fuskat sig till att bli världens snabbaste idrottare. Idag, knappt trettio år senare, är kampen mot...
 
Skåneidrottens nya styrelse är utsedd.
 

Filtrera nyheter

Postadress:
Ängelholms Rodd och Kanot Klubb
Staffligatan 8A
26263 Ängelholm

Kontakt:
Tel: 043110406
E-post: This is a mailto link

Se all info