Hoppa till sidans innehåll

Mörkerträningskväll blir tills vidare torsdag

2017-10-12 07:37
I tisdags började nattserien vid Torsharg (OK Tor) och fortgår till och med 8 november då vi i Ärla arrangerar.
  • Uppdaterad: 2017-10-12 07:37

Därför har vi nu när flera av våra tidigare studerande och arbetande orienterare på andra orter flyttat hemåt bestämt att ha "mörkerträningsdag" vid Åsborgen på torsdagar då en del boende inne i Eskilstuna också kan träna onsdagar med friidrotten de gånger det passar.

När nattserien "tar slut" fortsätter vi med "Mörkerträningskvällen" med utgångspunkt från Åsborgen antingen på torsdagar eller tisdagarna. Målet är att så många som möjligt ska kunna delta. Och att eliten som flyttat tillbaka och de som redan bor i Ärla/Eskilstuna ska kunna träna en del tillsammans.

Vi går också ut med en inbjudan allmänt till torsdagskvällarnas aktivitet. Och då kan de som vill börja med elljusspåret och sen kanske lite längre.

24 oktober träffas Eskilstunaklubbarna efter Nattserien i Vilsta. Då bestäms kommande års gemensamma träningar samt även söndagsträningarna (distans med snitslar som kontrollmarkering) som går runt mellan klubbarna och som kommer att utgå mestadels från klubbhusen fram till jul-nyår. Men de fortsätter ända fram till början/mitten av mars och blir de mycket snö kan de varieras med skidor/skid-O.

Skribent: Lisa Andersson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

ärlam

 
  Sponsorer

 

logfarg2

 

Modern_Ekonomi

 

 

 VolvoCE

 

 

MVG Bud

 

 

o-boken

 

Ange alt-text här.

 

 

 

 

Postadress:
Ärla IF - Orientering
Orienteringssektionen, Ärla-Nytorp, Åsborgen
64043 Ärla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info