Hoppa till sidans innehåll

Skidspår 2017

2017-01-04 11:15
I vinter ska vi erbjuda preparerade skidspår på Arnö på åkrarna söder och norr om Janstorpsskogen. På denna sida kommer vi att uppdaterad information om läget för dessa spår.
  • Uppdaterad: 2017-02-06 20:35

SENASTE UPPDATERING:  6 Februari. Arnö IF:s styrelse vill tacka Patrik för den fina spårning som han gjort hittills under skidsäsongen. Just nu är snön borta, men omöjligt är det inte att den faller igen, innan våren är här på allvar. 

------ 

Spåren denna skidsäsong består i ett skidspår på cirka 8 km söder om Janstorpsskogen, ungefär samma sträckning som tidigare år.

 

Det finns även kortare skidspår, en slinga på cirka 2 km norr om skogen, går upp på ängen bakom Gruvstugan. Nu finns även ett spår norr om Janstorpsskogen bortom Gruvstugan, efter cirka 500 meter viker det till höger in på motionsspåret och kommer ut södern om skogen vid Gyllennacka.

 

Alla spåren startar mitt på åkern på väg mot motionsspårens startpunkt, strax bortom ”julgranen” intill motionsspåret.

 

OBS. På 8 km-spåret finns några ställen där hästar har ridit i skidspåret. Föreningen har kommit överens med ryttare om att de får rida där eftersom det inte funnits några bra framkomliga alternativ. Hästarna får dock bara vara i den ena spåret.

 

 

 

Skribent: Björn Åslund
Epost: Adressen Gömd


Följ Arnö IF på Facebook

 

Bli medlem i Arnö IF

 

 Sörmlandsidrotten

Postadress:
Arnö IF - Baseboll och Softboll
Bengt Eriksson, Hjortronvägen 114
61145 Nyköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info