Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Tar du bollen?

(2017-04-12 10:30)
Vi söker en ny chef till Gävleborg – är du en ledare som passar? Som distriktsidrottschef i Gävleborg har du riktigt inspirerande och viktiga uppgifter framför dig!
 

Idrotten möter kommunerna

(2017-03-24 10:00)
Under våren bjuder vi in flera av länets kommuner till en dialog om idrott och samhälle. Tillsammans med idrottsföreningar och kommunernas politiker och tjänstemän diskuterar vi hur kan möjliggöra Världens bästa idrottsmiljö.
 
Hur ger vi ishockeyspelande tjejer i länets idrottsföreningar bästa förutsättningar att utöva sin idrott så länge som möjligt? Samverkan över gränserna ger nya möjligheter.
 
Det är samma barn och ungdomar vi möter på fritiden – inom idrotten och i vardagen. I bred samverkan vänder vi oss nu till dig som möter barn och unga på deras fritid, och bjuder in till en utbildning kring traumamedveten omsorg.
 

Vi söker ekonomiassistent

(2017-02-20 15:57)
Gävleborgs Idrottsförbund söker en administratör med kunskap inom bokföring. Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa våra kunder som är ideella idrottsföreningar med bokföring och andra ekonomiska frågor. Välkommen med din ansökan senast 10 mars.
 
Ideella föreningar kan nu söka projektmedel på temana Äldre i rörelse, En jämställd idrott samt Idrott och lära om naturen. Senast den 8 mars ska ansökan vara inne.
 

SM-veckan summering

(2017-02-10 08:53)
Tälten har plockats ned och hejaropen har lagt sig men den gyllene känslan består! Med stor stolthet summerar vi SM-veckan och får ett kvitto på vad god samverkan kring idrottsevenemang betyder för att lyfta vårt län.
 

Nytt kring LOK-stödet

(2017-02-09 08:59)
Sms-redovisningen stängs ner. Sänkta belopp för LOK-stödet. Senaste redovisningsdag 25 februari.
 
Som vi tidigare berättat om så blåser det en förändringarnas vind hos Gävleborgs Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Gävleborg just nu
 
Som vi tidigare berättat om så blåser det en förändringarnas vind hos Gävleborgs Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Gävleborg just nu.
 

Förändringarnas vind...

(2017-01-20 14:24)
Det blåser en förändringarnas vind hos Gävleborgs Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Gävleborg just nu.
 
Gävleborgs Idrottsförbund har beviljats drygt 7.1 miljoner från Europeiska Socialfonden (ESF) för projektet ”Kompetens – idrottens framtid”.
 
 
Allmänheten säger nej till spel på ungdoms- och amatöridrott. Endast fyra procent tycker att det ska erbjudas spel på ungdomars idrott. Riksidrottsförbundet menar att allmänhetens åsikt måste få genomslag i den nya spelregleringen.
 
Gävleborgs Idrottsförbund och Region Gävleborg bjuder under SM-veckan i Söderhamn in till en kostnadsfri halvdag som syftar till att lyfta Idrottsevenemangets många positiva effekter för samhället, kommunen och regionen. Välkommen med din anmälan.
 

Vädret Årsunda

Postadress:
Årsunda IF - Skidor
K-J Jönsson, Sjöviksvägen 17
81022 Årsunda

Kontakt:
Tel: 026-290909, 0701801200
E-post: This is a mailto link

Se all info