Hoppa till sidans innehåll

Om tävlingar


Information om tävlingar.
tavlingar

När man känner sig redo så kan man delta i olika tävlingar, lokalt i Jämtland och så småningom runt om i Sverige. Vi strävar efter att delta i olika tävlingar som är lämpliga och utvecklande för alla oavsett vilket mål eller syfte man har med sitt idrottande.  Rutinen för anmälan till tävling är att förälder skall godkänna anmälan genom att signera anmälan till de olika tävlingarna på en lista i hallen. Ibland gäller andra rutiner som vi då meddelar.

Det är viktigt att tänka på att en avanmälan kan innebära mer arbete för tävlingsarrangören, din ledare och få andra negativa konsekvenser. Därför är det viktigt att spelaren verkligen vill och vet att den kan spela aktuell tävling vid anmälan!

Policy avanmälan

Grundregeln är att om man avanmäler sig/inte kommer på en tävling som man anmält sig till så faktureras spelaren för de kostnader som klubben har för spelaren. Detta gäller inte vid styrkt sjukdom (styrkt t.ex.genomkommunikation med ledare) eller särskilda skäl som inte kunnat förutses.

Om en eventuell avanmälan görs i god tid innan tävlingen kan klubbens kostnader minska och andra konsekvenser blir mindre betydande.   

Uppdaterad: 05 DEC 2016 14:58
Skribent: Robert Ingvarsson
Epost: Adressen Gömd

= = V å r a   s p o n s o r e r  = =

ICA MAXI

Reveljens

TUBI

Frösö Park

Storm Heliworks 

Logga rätt blåfärg dat 2007-09-17

 

14Jamtland_LFHL

 

Syd Sport

Postadress:
Ås IF - Bordtennis
Jämtkrafthallen, Åsvägen 1
83694 Ås

Besöksadress:
Hovängen idrottsplats, Åsvägen
83694 Ås

Kontakt:
Tel: 063-511758
E-post: This is a mailto link