Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Daniel Karlsson!

2017-10-02 12:17
  • Uppdaterad: 2017-10-02 12:17

Daniel, som spelat för Mjölby i många år, har bestämt sig för att fortsätta sin karriär i Jönköping. Vi hälsar Daniel varmt välkommen till oss och hoppas att han ska trivas i sin nya klubb!

Om Daniel Karlsson
Ålder; 31 år
Yrke: Jobbar som Barnskötare/ Arbetsledare på förskola

Tidigare bangolfkarriär: -Jag har spelar bangolf sedan jag var 12 år ungefär. Licens skaffade jag 2004 och jag har alltid spelat för Mjölby MGK

Hur kommer det sig att det blev ett klubbyte till Jkpg?
- Jag kände att de var dags att testa något nytt efter så många år, och då var valet enkelt. Jag anser att Jönköping är en klubb under utveckling med sina nya betongbanor, och jag tror att jag kan utvecklas som bangolfspelare i Jönköping. Jag har fått bra kompisar i klubben och det gör valet ännu enklare.

Vad har du för mål med bangolfen?
- Mitt mål är att bli en riktigt bra spelare, och genom att byta klubb får jag chansen att träna och tävla i en bättre och mer utvecklande miljö. Jag vill bli en mer komplett spelare och få chansen att spela lagspel och hjälpa laget framåt. Målet i stort är väl att ta nya kliv i bangolfen så får vi se om de blir stora eller små.

Bangolfklubben Jönköpings foto.

Skribent: Jonas Gustafsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
BGK Jönköping - Bangolf
S:t Göransvägen 31
55454 Jönköping

Kontakt:
Tel: 036165646, 036307373
E-post: This is a mailto link

Se all info


Stort tack till våra sponsorer!

 

 

 

Vill du också synas här och på våra anläggningar, och ses av över 20 000 besökare varje år? Kontakta oss så berättar vi mer.