Hoppa till sidans innehåll

Future Cup

2013-02-18 21:48
Information om Future Cup. Ej komplett laguttagning finns i kalendern
  • Uppdaterad: 2013-02-18 21:51

Future Cup Göteborg

 

Vi står nu redo att börja kalla en trupp till Future Cup som går av stapeln i Göteborg den 30/3-1/4, och som vi tidigare aviserat via en intresseanmälan. Vi har tagit ut 13 spelare och kommer att ta ut ytterligare killar inom den närmsta tiden. Future Cup är en av de två planerade inbjudningsturneringar vi beslutat deltaga i under 2013 (även GAIS Open i höst) där vi har möjlighet att matcha mot bästa möjliga motstånd i Sverige/Norden i vår åldergrupp. Det är fortsatt en fjäder i hatten för oss att få delta i denna typ av turneringar, men vi vill återigen vara tydliga med vad som gäller för uttagning och matchning i denna typ av cup. GAIS Open i höstas visade att vi har där att göra, men också att det är mycket tufft utan en bred trupp.

Vi åker normalt med 1 st 11-manna-trupp, totalt 14-15 st killar. Vår uttagning bygger på klubbens bästa trupp, vilket innebär att jämnåriga som normalt spelar med äldre, alternativt yngre, även kan bli aktuella. Det kan även vara aktuellt med andra tillskott om det finns en naturlig koppling till klubben. Denna gången gläds vi åt att Gustaf (som var med oss i Laxacupen och vars familj söker sig allt närmare Halmstad hoppas vi…) från Mälarhöjden vill och får förstärka oss betydligt som en 16:e spelare. Samtliga som åker med kan räkna med speltid men i såväl gruppspel som slutspel så matchas laget för bästa resultat. Detta kommer alltså innebära att speltiden mellan killarna kommer variera, och vi vill att samtliga föräldrar med uttagna killar beaktar detta innan accept om deltagande görs. Med flera tuffa 11-manna matcher med relativt lång matchtid så finns ett naturligt behov av en bred trupp. Men vi vill som sagt vara tydliga med detta med respekt för tid och kostnader som en sån här turnering ändå innebär. Vi kommer berätta detta för killarna, och ber er även att stötta oss i detta hemma.
Vårt tänk med cuper för 2013 innebär självfallet en mix av roliga cuper på olika nivåer och med olika ambitioner som ska möjliggöra mycket speltid för samtliga i vår trupp. Mer om denna planering på nästa föräldramöte.

Ledarna
BK Astrio, P00  

Skribent: Peter Jacobsson

Medgrundare

Vänner
FredbladBaker Tilly
StödpaketICA Supermarket - Nära Dig! Depend - kunskap ger skönhet Eleiko_For Champions SEB Fem HjärtanWebsponsorerGrolls Helens  Specialerbjudande till BK Astrio

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
BK Astrio - Fotboll
Knut Petersväg 27
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536316
Fax: 035-36314
E-post: This is a mailto link