BSK Siljanspilen - Bågskytte - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

BSK Siljanspilen - Bågskytte

Ange alt-text här.

 
Julia Hed uttagen till fält-VM i Cortina!

2018-08-15
I år har Grand Prixtävlingarna gått av stapeln i Frankrike och Ungern och inför den tredje och avslutande tävlingen i Polen ligger Sverige på en femteplats. Marcus Hjortsberg och Mats Woxmark har blivit uttagna att ingå i Team Sweden i Sypniewo.
 
2018-08-06
Endast en månad efter framgångarna på VM i Ungern, gör grabbarna det igen! 5 guld och 1 brons kom med Siljanspilen hem efter helgens SM i Norrtälje utanför Stockholm! Och flera fina placeringar på både junior- och seniorsidan. Foton: Peter Arlekrans
 
2018-07-13
Fyra medaljer blev det för Marcus Hjortsberg och Mats Woxmark i det allra första öppna Världsmästerskapet i Beridet bågskytte i Pomáz i Ungern! Team Sweden kom dessutom på en hedrande fjärdeplats i den tuffa konkurrensen.
 
2018-06-26
När midsommar firades som bäst i Dalarna, åkte den Beridna sektionen av BK Siljanspilen till Norrtälje utanför Stockholm för att delta i årets upplaga av Midsommarpokalen. Det blev en helg i Siljanspilens tecken!
 
2018-07-23
Siljanspilens Beridna Bågskyttar har nått en formtopp som verkar hålla i sig även i livet efter VM i Ungern för några veckor sedan. I helgen glänste juniorerna lite exra på Kilsträffen i Värmland och det blev bland annat ett nytt Svenskt rekord!

Ange alt-text här.

Postadress:
BSK Siljanspilen - Bågskytte
Lasse Vikman, Born Torrångsv. 4
79592 Rättvik

Kontakt:
Tel: 0248-14482
E-post: This is a mailto link

Se all info