Hoppa till sidans innehåll

Distrikts Idrottsförbundet


Intresset var stort och nästan 90 deltagare från 44 olika föreningar fanns på plats när Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna välkomnade till föreläsning med sponsringsrådgivare Magnus Berglund.
 
Härligt inslag från TV 021 om Idrottens Dag som genomfördes i Västerås i lördags.
 
På listan över Riksidrottsförbundets och Svenska Spels elitidrottsstipendium 2017-2018 återfinns två västmanlänningar - Mia Karlsson från idrotten karate och Simone Rothe som tävlar i truppgymnastik.
 
Idrotten har kommit en bit på väg men det är fortfarande mycket kvar att göra. Västmanlands Idrottsförbund växlar upp arbetet för att bättra HBTQ-personers situation inom idrotten i länet. Oscar Ussitalo berättar mer för SVT Västmanland.
 
I lördags välkomnade Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna till stor idrottsfest i samverkan med Västerås Stad och det lokala föreningslivet. Rörelseglädjen stod fokus med massor av aktiviteter att prova för både ung som äldre.
 

Inbjudan SDF-träff

(2017-09-26 11:31)
Svensk Idrott står för många utmaningar och möjligheter och vi vill nu bjuda in till en SDF-träff för att fortsätta vårt arbete från i våras gällande idrottens nya mål och de utvecklingsresor som ska ta oss till målet.
 
Bordtennis, kanot, dans och fäktning var några av de aktiviteter som idag fanns att testa när Kungsörs kommun och Västmanlands Idrottsförbund bjöd in till prova på-dag för elever i årskurs 1-7.
 

Nya Södrastugan invigd!

(2017-09-20 11:13)
I lördags var det invigning av nya Södrastugan i Arboga. En efterlängtad samlingsplats för Arboga Södras medlemmar. ”Det är klart vi är stolta”, säger ordförande Ove Bergman.
 
Hot om nedläggning fick Hallstahammars SK:s 02-lag att tänka i nya banor. Några år senare är fotbollslaget mer levande än någonsin. Allt tack vare engagemang, tålamod och öppna dörrar.
 
Länsstyrelsen i Västmanland i samarbete med Region Västmanland och Västmanlands Idrottsförbund Bjuder in till en öppen föreläsning utifrån temat kost, kosttillskott och dopning inom idrotten.
 
SkillTwins välkomnar dig till Idrottens Dag i Västerås! Massor av olika aktiviteter att prova helt kostnadsfritt mellan kl. 12-17. De 300 första deltagarna att utmana SkillTwins får varsin Fidget Spinner från Västmanlands Idrottsförbund.
 
Årets tredje nummer av Gröna Draken delas nu ut till hushållen i Västmanlands län. I tidningen kan du bland annat läsa vårt reportage om Ekeby BK, som är en av föreningarna som tävlar med #svettochwatt
 
 
Nu blir det äntligen verklighet. Ett Idrottens Hus byggs på Rocklunda.
 

Idrottens dag 30 september

(2017-08-25 13:35)
Den 30 september arrangerar Västmanlands Idrottsförbund, i samverkan med Västerås Stad, Idrottens Dag på Lögarängen. En dag fylld av aktiviteter dit alla är välkomna!
 

Baståsens RK är med i Sponsorhuset!
Där kan du enkelt stödja oss när du handlar på nätet.
Gå in på www.sponsorhuset.se och välj Baståsens RK

 

 

Stort tack till våra sponsorer:

Azzcongroup

Postadress:
Baståsens RK - Ridsport
C/o Sarah Palm Larsson, Tunbyvägen 3
73431 Hallstahammar

Besöksadress:
Baståsen
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 0220-30900
E-post: This is a mailto link

Se all info