Ponny kat A - Baståsens RK - Ridsport - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Ponny kat A


052 (2)

Här kommer lite information om alla våra goa, glad och supermysiga shettisar som bor här på Bastis

 

 

 

 

011

Athos II: Arne är en shetlandsponny, val, fux, född 1992, e Senateur v. d . Veldstraat , ue Arno v. Baexem, 100,5 cm. Arne är flockens ledare. Efter ett par veckor här på Bastis tog han över kommandot över de andra killarna och styr nu flocken med ett stort lugn.Trivs att bli ompysslad och gillar alla sorters ridlektioner. En riktig klippa för alla barn som rider honom.

 

 

Broängens Bam - Bam: Shettisvalack f 2003, brunskäck, e Ekots Ghost ue Billy Boy. 100.0 cm. Bam - Bam kommer som så många av våra andra bra små ponnyer från familjen Mårtensson. Han är supersnäll att hantera men kan vara lite svår att lyfta fötterna på. Han tar hand om allt från lekisbarn till dom som vill galoppera och hoppa med humöret i topp.

 

 

Lucas: Är född 1999 och är till färgen fuxleopardtigrerad. Han är knabstruper korsning, 105 cm, imp. Danmark. Lucas är en go kille med glimten i ögat som tidigare varit ridskoleponny på Marksridklubb. Går LC LB hoppning och Dressyr.

 

Bild kommer!

Tiger:

 

 

stanly

Stanly:Svarttigrerad korsningsponny ca 107 cm hög. okänd härstamning. född 2010. Stanly är en pigg o vaken kille som rör sig som en större häst. Gillar att hoppa och springer fint på tygeln i dressyren med dom som kan. Kan vara lite naffsig i stallet. Stanly har tidigare gått på ponnyridskola i Eskilstuna.

 

 

Oliver Twist: Shetlandsponny, val, född 2002. Svartskäck, 105,5 cm eEkots Ghost ue Killen. Oliver är storebror till Bam-Bam. Han är mycket tillgiven och gillar att bli pysslad med. Hans stora hobby för tillfället ar att ta sats mot hagstaketet, ducka, och .... springa under!!! till personalens stora glädje.... ?!

 

Rosella: Rosen är en svart shettisdam på 107 cm, e Dollman U Romysa. Hon är jättesnäll att borsta men jättepigg att rida. För de lite duktigare barnen är hon en klippa på att hoppa.

 

Ange alt-text här.

Teddy: Shetlandsponny, val, född 1999, ca 100 cm, brunblack med två vita strumpor bak, e Allgunnens Micko, ue Gunhults Pedro. Teddy är en pigg och allert liten kille med ett hjärta av guld. Har ett bra steg och hoppar bra.

 

 

Veni Vidi Vici: Vici är en svart shettisvalack född 2001, 107,0 cm. Hans pappa heter Ekot's Ghost och hans mamma är Rosella. Vici har tidigare gått mycket trav men håller nu på att skolas om till ridponny. Vici är en snäll kille att hantera och en riktig pigg typ att rida. Älskar att bryta sig in i Sannas trädgård där han har utnämt sig själv till personlig gräsklippare.

 

Bild kommer!

Selma:

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:55
Skribent: Beatrice Jakobsson

Baståsens RK är med i Sponsorhuset!
Där kan du enkelt stödja oss när du handlar på nätet.
Gå in på www.sponsorhuset.se och välj Baståsens RK

 

 

Stort tack till våra sponsorer:

Azzcongroup

Postadress:
Baståsens RK - Ridsport
c/o Anders Birberg, Banjovägen 4
73538 Surahammar

Besöksadress:
Baståsen
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 070-4365996, 070-7188820
E-post: This is a mailto link

Se all info