Hoppa till sidans innehåll

NYHETER FRÅN SSSF


Uttagning IBU Cup 7 och 8

(2018-02-22 15:03)
Årets IBU-Cup avslutas med tävlingar i Uvat och Khanty-Mansiysk i Ryssland. I jakten på IBU-Cupspoäng ställer Sverige upp med tre damer och tre herrar:
 

Nominera till Årets...

(2018-02-20 09:37)
 

Uttagning Junior-VM

(2018-02-12 16:11)
Följande åkare är uttagna att representera Sverige vid Junior-VM 2018 som går av stapeln i Otepää (EST), 26 feb - 4 mars:
 
 
Det var svåra skjutförhållanden under lördagen på skidskyttestadion i Östersund när SM fortsatte med masstarter. Emma Nilsson och Simon Hallström blev mästare bland seniorerna och Emil Nykvist var den ende som lyckades upprepa segern från sprinten
 
I skuggan av OS avgörs SM-tävlingar på skidskyttestadion i Östersund, arrangerade av Tullus SG. Ikväll var det distanslopp i svåra vindförhållanden och i seniorklasserna tog Ingela Anderson och Gabriel Stegmayr hem segrarna
 
Nu är det hög tid att söka till skidskytteuniversitetet. Senast 1 mars skall din ansökan vara SSSF tillhanda
 
 
Elvira Öberg gjorde en lysande insats i den avslutande jaktstarten i Junior-EM i Pokljuka när hon avancerade från nionde plats i starten och tog en överraskande silvermedalj, efter stark åkning och med endast en bom på fyra skjutningar!
 
 
Elvira Öberg följde upp den fina insatsen i distansloppet i Junior-EM genom att bli nia i dagens sprint, efter fullt skytte. Oskar Ohlsson och Viktor Brandt hamnade långt ner i resultatlistan, men klarade jaktstarten.
 
Det blev en meriterande 10:e-plats för Elvira Öberg i distansloppet i Junior-EM, efter starkt åkning. I herrarnas lopp blev Oskar Ohlsson 33:a, medan Viktor Brandt hamnade längre ner i resultatlistan.
 

IBU Cup 6 Martell (ITA)

(2018-02-01 14:52)
IBU-Cupen fortsätter på fredag med tävlingar i italienska Martell. Sverige representeras av följande åkare:
 

Barnens spelregler

(2018-01-31 17:22)
 
Det svenska mixedlaget i Junior-EM i Pokljuka nosade på pallen i början av loppet, men fick nöja sig med åttonde plats, efter två straffrundor. Både Amanda Lundström och Elvira Öberg gladde med fullt skytte utan extraskott.
 

KLUBBENS SPONSORER

 

 

ÅF

snohjarta-osdVs-tag-CMYK

 

bilbolagetcom2011_cmyk

 

Quality Hotel Frösö Park

 

 

ABKH_logo_rgb

 

SCA

elteknik_signatur

 

Norma Logo

 

Gyttorp logo sv


Intersport

 

 

Handelsbanken logo

 

workershop_lowres

 

 

logga-extrem

 

Logga-Clarion-Grand-Östersu

Postadress:
Biathlon Östersund IF - Skidskytte
Tommy Borgh, Svärdvägen 38
83161 Östersund

Kontakt:
Tel: 072-7289657
E-post: info@biathlonostersund.se