Hoppa till sidans innehåll

Längdsektionen


Snart är barmarkssäsongen här!

  • Den 9 maj har vi upptakt inför barmarkssäsongen och prisutdelning för skidsäsongen. Vi ses på Dössberget med start kl 18. Vi grillar hamburgare och gör annat skoj tillsammans. Anmäla på facebook om ni kommer.
  • Den 14 maj börjar vi träna barmarksäsong. Vi kommer att köra både måndagar och torsdagar uppe vid Hanses Hällar, 18:30-19:30, välj den dag som passar bäst eller kom båda! Alla medlemmar i Bjursås IK är välkomna. Vi kommer att anpassa passen efter vilkla deltagare vi har. Träningarna håller på fram till skolavslutningen, sen kör vi igång den 20 augusti med måndagsträningar som vanligt. 

  • I höst kör vi löpserie igen. Vi återkommer med datum när det närmar sig.  Resultat från tidigare tävlingar hittar du bland länkarna till vänster

  • Löpande information om träningar och annat kommer i första hand i vår facebook-grupp Bjursås IK Skidor. Hitta gruppen på facebook och bli medlem.

  • För att få träna med skidsektionen behöver du inte betala någon tränignsavgift, men du måste vara medlem i Bjursås IK. Här finns info om medlemsskapet.

  • Mer information om vår verksamhet hittar du bland länkarna till vänster.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 15 APR 2018 18:10
Skribent: Maria

VINTER

Skidspår, hur ser det ut?

 

Sörskog

Elljusspåret Hanseshällar, Bjursås

Postadress:
Bjursås IK - Skidor
Mårtsbovägen 45
79021 Bjursås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info