Hoppa till sidans innehåll

Release 2 - 2017-02-14

2017-02-14 07:56
Tisdagen den 14:e februari har vi den 2:a uppdatering av IdrottOnline kopplat till året 2017. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.
  • Uppdaterad: 2017-02-14 07:59

Rättningar för hemsidan:
Nu är det återigen mellanrum mellan boxarna på startsidan.

Aktiviteter som pågår över flera dagar har tidigare visats fel i visningskalendern. Dagarna har visats rätt i själva kalendern men under kommande aktiviteter så stod det att aktiviteten pågick en dag kortare än vad den gjorde.

Vid skapande av arbetsrum så har man inte kunnat redigera direkt utan man har varit tvungen att först spara och därefter gå tillbaka in i redigeraläge för att kunna redigera. Nu kommer man kunna redigera direkt vid skapandet.

Tidigare har man inte kunnat lägga en sida av sidtypen ”Truppsida” under en sida av sidtypen ”Vanlig webbsida”. Det ska nu ha blivit rättat och man kan lägga en truppsida under en vanlig webbsida.

Bilder/banners som legat till höger på sidan har i vissa fall blivit beskurna. Detta har nu rättats så att hela bilderna visas korrekt i utrymmet längst till höger på hemsidan.

Vyn för hur sponsorer i anslagstavlan visas i mobilläge kommer att förbättras. Loggorna centreras och får en bakgrund.  

Hittar organisation
En ny funktion är möjligheten att söka på organisationer. Det är endast förbund (distriktsförbund, specialidrottsförbund) som kan skapa denna sidtyp som heter ”Hitta organisation”.

När man gör en sökning så ser man föreningens namn och eventuella kontaktuppgifter som uppgetts. Man får en länk till föreningens hemsida om den är aktiverad. Är inte föreningssidan aktiverad men en sektionssida så visas sektionssidan. Man ser också alla idrottskopplingar som föreningen har, på sätt ser man vilket distrikt som föreningen tillhör men också vilka specialidrottsförbund som föreningen är medlem i. 

Skribent: Michelle Oskarsson
Epost: Adressen Gömd