Hoppa till sidans innehåll

Nya flödet för att återaktivera medlemmar

2017-01-24 08:28
I samband med dagens (2017-01-24) uppdatering så ändrades flödet för hur man återaktiverar avslutade medlemmar.
  • Uppdaterad: 2017-01-24 08:45

För att återaktivera en avslutad medlem gå in under "Administration" och "Personer". Man behöver stå under "Förening" så om man står under en sektion, ändra till "Förening".

Nästa steg är att söka fram personen vars medlemskap du vill återaktivera. Detta genom att välja ”Avslutade medlemmar” i rullistan, eventuellt fylla i något av sökfälten och sedan klicka på ”Sök”-knappen.

Vill ni massåtgärda (återaktivera flera medlemmar samtidigt) så markera personerna. Klicka sedan på knappen ”Gör till medlem”.

Man kan också gå in under ”Redigera medlem” genom att klicka på personens namn. Skrolla ner till ”Medlemsinformation” och bocka ur rutan för ”Avsluta medlemskap”. Klicka sedan på ”Spara”, nu är medlem återaktiverad.

Skribent: Michelle Oskarsson