Hoppa till sidans innehåll

C55kurser


BJK's kurser med kölbåten C55 passar dig som är 10 eller äldre. Våra kurser i C55 är väldigt flexibla men riktar sig mest till tonnåringar och vuxna. Om ni är en grupp i varierande åldrar som vill lära er segla tillsammans är C55an perfekt! C55an seglas med en instruktör i båten som under veckan blir mindre och mindre aktiv så att ni sköter segling och navigering själva i slutet av veckan med lite tips från instruktören. Ni lär er först behärska alla segelsätt med storseglet och förseglet, för att senare i veckan prova på spinnakersegling också!

Kurserna i C55 går till på så sätt att vi seglar på olika turer varje dag, så utöver att lära er att segla får ni se mycket av den vackra skärgården runt Grebbestad. Vi håller oss i området mellan Fjällbacka och Tjurpannan. Ni spenderar hela dagarna på vattnet med en instruktör och har då stor möjlighet att lära er just det ni vill, kanske ska ni skaffa egen båt och vill få en grundläggande kunskap inom navigering? Eller så tycker du att knopar är kul? Du kanske alltid har drömt om att segla med spinnaker?

Vad du än har för mål kan våra instruktörer hjälpa dig uppnå dem under C55-kursen!

Praktisk information & priser

Seglarskoledagen håller på från 09:00-15:00 måndag till fredag. Utöver veckokurser erbjuder vi vid förfrågan helgkurser i C55, vid frågor om detta får ni gärna mejla nedanstående adress. Kursavgiften för veckokurser är 1700SEK, det ingår då båthyra och BJK medlemskap i ett år, detta gör att eleven täcks av vår försäkring. Avgiften för klubbmedlemmar är 1600SEK.

Schema för kursutbudet 2016 finns här.

Vid frågor eller för att anmäla (vilket även kan göras via denna länk) vänligen kontakta: Josefin Nederman (This is a mailto link) eller Jennifer Andersson (0765557508).

C55 Kurs 2014

Uppdaterad: 2017-03-05 19:11
Skribent: Josefin Nederman

socialinsta

socialfb

 

 

Tack till våra sponsorer!

Nordholms Ur och Guld

KS Connect AB

Rederi AB Väderö Tank 

Kjells Färg och Golv AB

Grebbestad sommarmöbler

Tanums Hemelektronik Service

Logga Q-Security 

Logga Restaurang Hertigen

NorDans logga  

Veckovis logga  

 

 

Logga Grebbestad Färg & Marin 

 

Logga COOP

Logga Tanums shoppingcenter

Logga Derome

 

 

Logga ICA Grebbestad

 

 

Logga Sparbanken   

 sjoraddningen

 

 

 

 

 

Postadress:
Bohuslänska JK - Segling
Vadskär 1
45772 Grebbestad

Besöksadress:
Vadskär 1
45772 Grebbestad

Kontakt:
Tel: 0706314825
E-post: This is a mailto link