Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SISU Idrottsutbildarna


Ni ledare är så viktiga för idrottens framtid, läs mer om det och om vilket stöd ni kan få. Läs mer på www.strategi2025.se
 
Kursen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline Klubb rörande medlemshantering och avgifter.
 
Vi ser gärna att ni redovisar senast 14 december. Alla lärgrupper och övrig verksamhet som pågår ute i föreningarna ska redovisas. Redovisningen är en viktig del av SISU-verksamheten för er och för oss.
 
Vi räknar med att vara på plats i de nya lokalerna 1 december. Vår nya destination kommer vara Pelle Bergs backe i Falun. Vi ser fram emot att ta emot er i våra nya fräscha lokaler.
 
Vi genomför ytterligare en loppis innan vi lämnar lokalerna på Lugnet.
 

Framgångsrikt ledarskap

(2017-11-30 17:08)
Vilka resurser finns till förfogande för idrottsföreningarna i Hedemora Kommun?
 
Vi välkomnar dig till årets sista Idrottsfrukost. En mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 
Vilka resurser finns till förfogande för idrottsföreningarna i Säters Kommun?
 
En föreläsning om gråzoner, dopning och skeva ideal. Dopning är mer aktuellt än någonsin. Det riskerar att bli idrottens död. Samtidigt är steroider ett sällan diskuterat samhällsproblem. Uppskattningar talar om 100 000 missbrukare i Sverige. Vi mås
 
Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost. En mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 
Vi går igenom fler alternativ inom de olika sidtyperna som IdrottOnline erbjuder och dessutom fördjupar vi oss i mediehantering, html-läget samt arbetsrumfunktionen.
 
"Nu ska jag själv tävla för första gången i kajak. Jag känner mig så glad och nervös!” 
 
Kursen är en fördjupning i IdrottOnline Klubb Administration och vi kommer inrikta oss på digital LOK-stödsansökan och hantering av utbildningsaktiviteter via SISU:s utbildningsmodul.
 
Tekniken är framgångsrik när det gäller svullnader efter operation och efter skadetillfälle.
 
Ni unga domare är viktiga för lagidrotterna i Dalarna, det vill vi uppmärksamma. Därför är denna kväll till för er!
 

Handbollskaravanen

  

Våra samarbetspartners

Mer info om våra sponsorer hittar du här >>

Postadress:
Borlänge HK - Handboll
Maserhallen AB, Masergatan 22
78440 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link