Nyheter från SISU Idrottsutbildarna - Borlänge HK - Handboll - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SISU Idrottsutbildarna


Samma vinnande koncept men med nytt namn. Hedemoras barn- och ungdomar har även denna sommar haft förmånen till ett roligt sommarlov på hemmaplan.
 
Kostnadsfri ledarskaps- och fotbollstränarutbildning. Futebol dá forca betyder ”fotboll ger styrka” och syftar till att stärka tjejers självförtroende och ge dem konkreta verktyg så att de själva kan förbättra sina framtidsutsikter. Fotbollen och fr
 
Kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline Klubb Adm. Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och hur systemet hänger ihop.
 
Hur kan vi träna för att i så stor utsträckning som möjligt undvika skador?
 
Att träna utomhus har blivit inne!
 
Pia kommer prata om sin karriär, hur det är och har varit som ung tjej och kvinna inom fotbollen.
 
Maria berättar och delar med sig av sina tankar och erfarenheter från sin resa och karriär som ishockeyspelare.
 

Mötesplats Samsyn

(2018-08-10 14:16)
Under kvällen bjuds ni på Jens Bergenström och Camilla Granelid som ger sin syn på Samsyn. Det blir paneldebatt med PeO Karlström som moderator samt olika workshops.
 

LOK-stöd

(2018-08-10 08:30)
Ett tips är att ni skickar in er ansökan direkt efter vårterminens sista träning så kan ni sedan njuta av sommaren i lugn och ro!
 
Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna kommer att gå med i paraden. Vi hoppas att fler idrottsföreningar och förbund vill stötta HBTQ-rörelsen och vill följa med oss.
 
Vi välkomnar alla idrottsföreningar och andra idrottsintresserade i Rättviks Kommun till en inspirationsträff tillsammans med Anneli Östberg.
 
Kursen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline Klubb rörande medlemshantering och avgifter.
 

Semesterstängt

(2018-07-09 08:16)
Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna stänger för semester från 9 juli. Välkommen måndag den 6 augusti, då är vi på plats igen!
 
Dalaidrotten är en viktig aktör för förbättring av länets sociala hållbarhet.
 
Idrott ska vara roligt! Fri från mobbing, trakasserier och övergrepp. Det är inte alltid så lätt att veta var gränsen går mellan okej eller inte okej. Eller vad man ska göra om någonting känns fel.
 

Handbollskaravanen

  

Våra samarbetspartners

Mer info om våra sponsorer hittar du här >>

Postadress:
Borlänge HK - Handboll
Maserhallen AB, Masergatan 22
78440 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: andreas.ernfridsson@live.se