Hoppa till sidans innehåll

Boxholms OK - Orientering

Sidan skapas av medlemmar för medlemmar.
Nytt material, önskemål och korrigeringar skickas till This is a mailto link

Egna Nyheter

2018-05-31
Tävling, mat, samvaro, aktiviteter och information Samling vid Aneby SOKs klubbstuga, kom och spring (första start 13.00 start enligt startlista) eller heja på. Avslut ca 17.00. Anmälan via eventor senast 21/6. (Läs mer ->)
 
2018-06-08
Två Tjogetlag från Boxholm-Mjölby OL är nu uttagna. Läget för andralaget är minst sagt bräckligt eftersom det bara finns en "halv" reserv, men tills vidare kan vi glädjas åt att för första gången på många år ha namn på två kompletta lag.
 
2018-06-11
Lite praktisk information efter att Karl-Johan och Lotta konfererat med varandra.
 
2018-04-24
Då deltagarantalet på de inledande nybörjarträningarna varit glest beslutade BOK på kvartalsmötet att de resterande träningarna inte kommer att genomföras.

Veckans kompassros

...till CONNY BRUHN som vann BMOL:s trekejsarslag i H 55 på Tre Skåningar och En Dansk. Conny slutade 17:e, Peter Laudon 20:e och Sören Bremer 23:a - lite småjämn batalj med andra ord. Kul! Peter kan vara nöjd med att han på en av sprintetapperna slog Conny med nästan sex minuter och Sören med över åtta. Där har de två sistnämnda lite att förklara såvida nu inte Peter for fram i Helsingborg som en oljad blixt. En fjärde BMOL:are Emil Bruhn sprang H 21 och gjorde att döma av resultatlistan stabila lopp.   

Nytt från ÖOF

Arbetslistor

Arbetslista vecka 25:

Städningen centrum:
Karl-Johan Norén 

Fika Vivåsen:
Ej fika

Tillsyn Vivåsen:
Patric Molin 

 

Postadress:
Boxholms OK - Orientering
Väderstadsvägen 5
59012 Boxholm

Kontakt:
Tel: 0142-18382
E-post: This is a mailto link

Se all info