Hoppa till sidans innehåll

Enkätsvar 2015


Efter varje veckas slut skickar vi ut en enkät till deltagarna och deras föräldrar, här är en del av resultatet från 2015:
278 st svarade på enkäten. 

Hur väl fungerade tränarna i din grupp?

1:  0,0 %
2:  0,3 %
3:  2,3 %
4:  23,6 %
5:  73,7 %

Hur motsvarade friidrottsskolan dina/ditt barns förväntningar?

1:  0,4 %
2:  0,0 %
3:  4,2 %
4:  20,7 %
5:  74,7 %

Övriga synpunkter och kommentarer:

"Det bästa som hände på hela sommaren och vi får nästan inte tvätta T-shirten!" (K26)

"Jag tyckte mycket om att tränarna som höll i barnpassningen var mycket noga med ordning och reda så att ni inte tappade bort något barn. Det fungerade säekrt vid promenad mellan arenan och lunchen och vid toabesök etc. Barnpassningen var superkul tyckte våra barn och en stor eloge till tränaren Andreas. Frukost och mellanmål var jättegott! Jättebra att barnen fick lite mer teknikträning och teori än vad som vanligtvis hinns med på veckoträningarna." (K25)

"Vi tycker att ni ordnar ett helt fantastiskt bra läger för våra barn. Det är helt underbart att höra vår 7-åring komma hem säga att hon har kastat spjut och kula och vår 9-åring att hon har hoppat stav mm. Barnen har det superkul och vi föräldrar känner oss mycket trygga med att lämna våra hos er. Jag rekommenderar det läger varmt till vänner och bekanta. Tack för härligt läger! :)" (Ä26)

"Allt kändes bra ordnat och det kändes tryggt att lämna vår 6-åring hos er!" (Ä25)

"Väldigt bra överlag, trevliga tränare som tog hand om barnen på bra och positivt sätt, god och rejäl frukost, lunch och mellis. Mycket bra att barnpassningsalternativet fanns!" (M24)

"Vi är mycket nöjda med tränarna! Barnen verkade gilla dem väldigt mycket!" (M25)

"Han verkade haft det jättebra på dagarna och var väldigt glad vid dagens slut :) Det mesta vi föräldrar såg var ju ledarna och aktiviteterna under barnpassningen på eftermiddagen och de verkade toppen!" (Ä25)

"Fantastisk service - att ni skickad ut mail om återfunna kläder. Mycket trevligt med diplomet - gruppfoto och resultat (kul att jmfr med föregående år). Mycket nöjd son även i år! Kul att det är både tjejer o killar i grupperna. Bra tränare!" (M26)

"Mycket proffsiga och duktiga ledare!" (M24)

Uppdaterad: 2015-11-24 20:56
Skribent: Jakob Rolén

Postadress:
Bromma IF - Friidrott
Friidrott, Västerled 26
16755 Bromma

Kontakt:
Tel: 08-267772
E-post: This is a mailto link