Hoppa till sidans innehåll

Bauhausgalan en upplevelse i världsklass

2017-05-30 15:34
Söndag den 18 juni kommer Stockholms stadion att koka när några av världens bästa friidrottare ställs mot varandra vid Bauhausgalan som en del av Diamond League.
  • Uppdaterad: 2017-06-03 10:00

Utöver friidrott i världsklass bjuder festivaldagen även på flera spännande friidrottstävlingar för barn, ungdomar och seniorer.

Massor av barnsligt kul
Vi kommer att förvandla Stockholms stadion till en riktig familjefest i idrottens tecken. Barnen får besöka Bauhaus skaparverkstad och släppa loss kreativiteten, studsa in i hoppborgen och se vem som hoppar högst, testa hinderbanan och utmana sig själva och sina kompisar, träffa och fotografera sig med Baui, heja på sina friidrottsidoler och få en autograf plus mycket mer. Under dagen släpper Sean Banan loss på scenen och på kvällen maxar Electric Banana Band stämningen på Stadion. Och när magen kurrar kan ni under hela dagen fylla på energin med mat från våra grillar. Bauhausgalan bjuder på massor av aktiviteter för hela familjen, så boka in söndag den 18 juni för en upplevelse i världsklass!

Biljett till galan gäller som entrébiljett till festivalområdet. 

Din förening kommer att samordna gemensam närvaro på galan för alla ungdomar i klubben. Hör av dig till följande epost: This is a mailto link för att få veta mer.

Du som är medlem i en av Stadionklubbarnas medlemsförening får 50 % rabatt på biljetterna till BAUHAUS-galan på sektionerna M, N, O och P. Hör av dig till This is a mailto link för rabattkod och berätta vilken förening du är medlem i så får du en rabattkod av oss.

Läs mer om galan på www.bauhausgalan.se.

Nu fyller vi Stadion!

Frågor om Bauhausgalan mailas till This is a mailto link.

Skribent: Frej Söderlund
Epost: Adressen Gömd

TOLVANLOPPET

26 MAJ 2018

Läs mer på Tolvanloppets sida!
Läs mer

 

___________________________

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

 CoopForum_kvadrat_Bromma

4.stadium_logotype

 

Mornington logga

 

 

ikon-farg-283px

SB_logo_rgb

Postadress:
Bromma IF - Friidrott
Friidrott, Västerled 26
16755 Bromma

Kontakt:
Tel: 08-267772
E-post: This is a mailto link