Hoppa till sidans innehåll

Gärdesbeach


Gärdesbeachen

Gärdesbeachen för sommaren 2015 drar igång måndagen den 18:e maj.Turneringen startar precis som tidigare år kl 18.00 vid Beachplanerna på Gärdet. Anmälan kan göras från ca kl 17.30 varje måndag.

Gärdesbeachen är en Beachturnering som kommer att gå av stapeln varje måndag under sommaren på Gärdet - beachbanorna vid Kampementsbadet - i Stockholm, från och med vecka 21 till vecka 34. Det är en turnering för dam, herr och även mixed. Det finns flera olika klasser, så turneringen är öppen för både lite mer erfarna spelare likväl för nybörjare. Varje lag garanteras minst två matcher. Priser delas sedan ut till segrarna i alla tävlingsklasser, dam, herr och mixed. Spelsättet är ensetsmacher till 21 poäng.

 

Precis som tidigare upplagor spelar det ingen roll om man är sugen på att tävla för första gången, man är volleybollsplare som vill hålla igång under sommaren eller om man vill spetsa formen inför kommande Open-tävlingar.Alla är lika välkomna! Inget licenskrav för dessa tävlingar.

 

frågor: This is a mailto link

 

Historik gärdesbeachen:

Sedan mitten av 90-talet arrangerar Stockholms Volleybollförbund beachvolleytävlingar på måndagkvällar under hela sommaren.

Bromma KFUK-KFUM Volleyboll tog helt över driften 2004 och satsar på att kunna utöka det hela under de kommande åren.


Uppdaterad: 08 MAJ 2015 12:35
Skribent: Andreas Wennlund

 

Våra samarbetspartners

Bromma Webbutik
Bromma Webbutik

 

 

Sommaraktiviteter

 

Sponsorhuset

 


 Vill du synas här?
Maila
This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Bromma KFUK-KFUM - Volleyboll
Volleybollsektionen, Box 14023
16714 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 08-262756
E-post: This is a mailto link