Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska Curlingförbundet


Team Edin med Niklas Edin, Oskar Eriksson, Rasmus Wranå, Christoffer Sundgren och coach Fredrik Lindberg visar härlig form inför OS och fortsätter att imponera på den kanadensiska Grand Slam-touren.
 

Gothenburg Skins Open

(2018-01-17 08:24)
Nu är det dags att anmäla sig till vårens populära skinstävling i Göteborg! 10-13 maj går tävlingen. Anmäl ert lag så snart som möjligt!
 
Kisakallio Cup 2018 är en riktig värdemätare inför Paralympics. Tävlingen går på arena is med alla de rätta förutsättningarna. Följ våra svenska paralympier i tävlingen som startar på måndag!
 
Team Edin med Niklas Edin, Oskar Eriksson, Rasmus Wranå, Christoffer Sundgren och Henrik Leek gav ett nytt styrkebesked i uppladdningen mot OS 2018.
 
Grattis till Therese Westman och Robin Ahlberg som vann SM i Mixed Dubbel som spelades i helgen i Göteborg!
 
De svenska juniorlagen har övertygat under helgens deltävling i Nordic Junior Curling Tour! Tjejklassen vanns av lag Moberg och killklassen vanns av Granit. Stort grattis!
 

Bele Wranå Memorial

(2017-11-27 14:53)
Sundbybergs Curlingklubb välkomnar Mixed Dubbel lag till Bele Wranå memorial den 23-25 februari 2018.
 
Sara McManus: Det var en bra spelad match som vägde åt båda håll. Alltid surt att förlora ett guld men jag är otroligt stolt över det här silvret.
 
Semifinalen mot Italien började lite avvaktande och lagen följdes åt fram till den sjätte omgången. Men sedan kom det svenska rycket som avgjorde.
 
Nordic Junior Curling Tour fortsätter med den danska deltävlingen i Köpenhamn och sex svenska juniorlag är på plats.
 
Det var laddat för toppmöte mot hittills obesegrade Schweiz men dramat uteblev. Det blev svensk storseger 8-2 när Schweiz gav upp redan efter den sjätte omgången och nu väntar Norge i kvällens semifinal.
 
Skip Niklas har full koll på statistiken. Sverige lag Edin och Norge lag Ulsrud hade mötts 53 gånger innan dagens match och i 28 av dom har det slutat med svensk seger.
 
De svenska curlingdamerna är fortsatt obesegrade vid curling-EM. Vid morgonmatchen i St Gallen blev det seger 6-5 mot de regerande europamästaren Ryssland.
 
Lag Edin med Niklas Edin, Oskar Eriksson, Rasmus Wranå, Christoffer Sundgren, Henrik Leek och coach Fredrik Lindberg fick en enkel resa mot den sjätte segern och besegrade Italien med hela 8-3.
 
Sex omgångar, det var allt som krävdes för att Anna Hasselborg, Sara McManus, Agnes Knochenhauer, Sofia Mabergs och Jennie Wåhlin skulle ta sin sjätte raka seger vid curling-EM.
 

 Kom och prova curling!

 

Postadress:
CK Granit - Curling
Box 11038
80011 Gävle

Besöksadress:
Sanatorievägen 1 Testebovallen
80646 Gävle

Kontakt:
Tel: 026-128009
E-post: This is a mailto link

Se all info