Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Vad roligt att du vill cykla med oss!

Medlemskap samt träningsavgift kostar totalt 400 kr och är giltigt under pågående kalenderår. För att cykla med oss behöver du bara fylla i formuläret nedan samt betala medlems- och träningsavgiften som sedan läggs i din varukorg här på idrottonline.  Både när ditt medlemsskap har godkänts och när du ska betala avgifterna får du mejl om detta. Läs mer om hur betalningen går till under Dokument-Medlemsavgift.

Vad får man då som aktiv medlem i klubben?

  • Träna med klubben varje tisdag- och torsdagskväll samt söndagsförmiddag från april till och med september
  • Deltaga på våra träningsläger på Mallorca och i Skälderviken
  • Förtur till klubbens startgrupper på Vätternrundan
  • Tävla för klubben som dessutom står för anmälningsavgifter
  • Köpa klubbens snygga och prisvärda cykelkläder
  • Deltaga på sociala tillställningar i klubbens regi
  • Rösträtt på årsmöte

Nya medlemmar får gärna skicka ett mail till This is a mailto link med en kort presentation av sig själv så vi lättare kan lära känna våra nya medlemmar.

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
CK Lunedi - Cykel
Daniel Grass, Vaktelvägen 4
24630 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: 046253368
E-post: This is a mailto link