VR 2019 - CK Lunedi - Cykel - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

VR 2019


Cyklade du Vätternrundan i år och fick mersmak? Eller har du funderat på att testa på Vätternrundan, men vill inte riktigt ta dig an utmaningen själv? Har du kanske cyklat själv tidigare och vill känna på både den laganda och extra fart som det ger att cykla i grupp? Eller behöver du helt enkel ett mål att träna inför? I så fall har du hittat helt rätt!

Vätternrundan 2019, som är ett 30 mil långt motionslopp, går av stapeln 14-15 juni. Det går kring Sveriges näst största sjö och lockar deltagare från hela världen. Varje år samordnar CK Lunedi ett antal förbokade grupper för sina medlemmar. Är du intresserad av att vara med i en av dessa så följer information nedan.

Organisationen kring Vätternrundan leds av Lunedis Vätterngeneral Christian Frost Hansen Vänligen kontakta honom om ni har några frågor. Hans mejladress är: This is a mailto link

Anmälningsförfarandet skiljer sig något åt, beroende på vilken ambition du har. Du kan anmäla dig till följande grupper:

- sub8 (för dig som vill cykla på under 8 timmar)
- sub9 (för dig som vill cykla på under 9 timmar)
- sub10 (för dig som vill cykla på under 10 timmar)
- sub11+ (för dig som har som ambition att cykla på under 11 timmar eller mer)

Om du är osäker på vad det innebär att cykla Vätternrundan i en av CK Lunedis grupper kan du antingen höra dig för t.ex. på en träning eller i facebookgruppen eller vända dig till vår Vätterngeneral.

Du som vill anmäla dig till sub10 eller sub11+ kan fortsätta läsa nedan. Du som vill anmäla dig till sub8 eller sub9 kan scrolla ned en bit. Vänligen observera att det är “först till kvarn” som gäller. Om platserna tar slut hamnar senare anmälningar på en reservlista.

_______________________________________________

För dig som vill anmäla dig till sub10 eller sub11+

CK Lunedi har ansökt om 40 platser med start 04:30 på lördagsmorgonen. Denna starttid är preliminär och kan komma att ändras.

Sista datum för anmälan är 2018-09-16

För att anmäla dig till Vätternrundan 2018 skall du skicka ett mejl till This is a mailto link med följande information:

- Namn
- Personnummer
- Om du är medlem i CK Lunedi eller avser att bli (Ange medlem/prospect)
- E-postadress
- Telefonnummer
- Ambition inför VR18 (sub10, sub11, sub12 el. dyl.)
- Antal cyklade Vätternrundor
- Om du har ett facebookkonto (Ange ja/nej) 

Efter datum för sista anmälan kommer du att få ett mejl av Christian med bekräftelse på att du har blivit tilldelad en plats (eller att du står på reservlistan). Du kommer också att få en anmälningskod som du kan använda på Vätternrundans hemsida för att registrera dig i Lunedigruppen samt betala. Att cykla Vätternrundan med en förbokad grupp kostar 1800 kr.

_______________________________________________

För dig som vill anmäla dig till sub8 eller sub9

Vätternrundan erbjuder grupper med ambition att cykla på 9 timmar eller snabbare (av VR kallad sub-grupp) möjligheten att starta mellan 12:00-13:20 på lördagen. Exakt starttid för CK Lunedi är ännu inte satt.

Sista datum för anmälan är 2018-08-31.

För att anmäla dig till Vätternrundan 2018 skall du betala in anmälningsavgiften på 1800 kr till Lunedis postgiro, enligt följande:

Summa: 1800 kr
PG: 43 67 60-3
Meddelande: “Ditt namn, VR2019” 

Du skall också skicka ett mejl till This is a mailto link med följande information:

- Namn
- Personnummer
- Om du är medlem i CK Lunedi eller avser att bli (Ange medlem/prospect)
- E-postadress
- Telefonnummer
- Ambition inför VR18 (sub9, sub8 etc)
- Antal cyklade Vätternrundor
- Om du har ett facebookkonto (Ange ja/nej)
- Datumet då du betalade anmälningsavgiften 

Notera att du inte är anmäld förrän du både har skickat mejlet och betalat in pengarna.

Efter datum för sista anmälan kommer du att få ett mejl av Christian Frost Hansen med bekräftelse på att du har blivit tilldelad en plats (eller att du står på reservlistan). Du kommer också att få en anmälningskod som du kan använda på Vätternrundans hemsida för att registrera dig i Lunedigruppen.

______________________________________________________________

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Annars börjar vi redan nu se fram emot nästa års stora motionslopp, så se till att anmäla dig!

Uppdaterad: 27 JUL 2018 21:24
Skribent: Gabrielle Flood
Epost: This is a mailto link

Postadress:
CK Lunedi - Cykel
Daniel Grass, Vaktelvägen 4
24630 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: 046253368
E-post: This is a mailto link