Hoppa till sidans innehåll

Välgörenhetsmatchen

2016-04-18 19:21
Årets hemmapremiär blir något utöver det vanliga för Karlstadpubliken, men också möjligheten för alla våra fans över hela jorden att se Carlstad Crusaders spela.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 20:25

Carlstad Crusaders Välgörenhetsmatch sker under hemmapremiären nu på fredag kl 18:30 på Tingvalla IP. Men det är bara en av tre större händelser som denna match innebär.

 

Årets Välgörenhetsmatch görs tillsammans med Prostatacancerförbundet och deras projekt Blå Bandet. Prostatacancer är idag Sveriges vanligaste cancersjukdom och drabbar över 100.000 personer varje år. Många företag och privatpersoner i Värmland är med och stödjer denna kamp genom att skänka 1 kr eller 3 kr per åskådare till denna matchen i ett led att hjälpa forskningen runt denna sjukdom. Du kan läsa mer om Prostatacancerförbundet på denna länk: www.prostatacancerforbundet.se

 

Men det är också föreningens 25-års jubileum detta året och därför bjuder Carlstad Crusaders och Prostatacancerförbundet alla åskådare på fri entré till denna match. 1991 spelade Carlstad Crusaders sin första officiella match som Carlstad Crusaders, en träningsmatch mot Oslo Trolls. Vi hoppas att hela Värmland sluter upp och kommer till Tingvalla IP.

 

Den tredje händelsen är hemmapremiären för den nya satsningen Friday Night Football, en satsning som Svensk Amerikansk Fotbollsförbundet, Superserieföreningarna och TV4 gör gemensamt där en match per omgång i Superserien spelas på fredag kl 18:30 och sänds i TV4 Sport och TV4 Play Premium. Denna vecka är det premiär i Karlstad och vi hoppas det blir en riktigt rolig match när hittills obesegrade Limhamn Griffins gästar Tingvalla IP.

Skribent: Robert Sundberg
Epost: This is a mailto link

Banner för SVEA 250x120

Pizzahut

Peab

StiftelsenKarlstadshus

Svenska Kyrkan

Atea

Max

Ninetech

Skellefteå kraft

VF

Stadium

Hyresgästföreningen

Ankdammen

Postadress:
Carlstad Crusaders AFC - Amerikansk Fotboll
Box 5027
65005 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info