Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte 2018

2018-01-18 01:03
Dags att sammanfatta förra året och staka ut riktningen för 2018
  • Uppdaterad: 2018-04-07 20:09

Välkomna på Castlewoods årsmöte 2018!

Alla som önskar är välkomna att deltaga, men endast de som är medlemmar i klubben har rösträtt. Medlemskap för 2017 räcker tills efter årsmötet, och ger således rösträtt. Även medlemskap för 2018 ger rösträtt. Det går ej att lösa medlemsskap på årsmötet.

Dina förslag

Styrelsen behöver ha in motioner från medlemmar senast 7 Februari. Dessa skickas till This is a mailto link, skriv motion i ämnesfältet. Styrelsen kommer att gå igenom inkomna motioner och de motioner som kommer att behandlas på årsmötet kommer skickas ut tillsammans med kallelsen till årsmötet ca 2 veckor innan årsmötet.

Styrelsen ser gärna att det tillsammans med inkomna motioner, även finns en plan om hur de ska genomföras. Framförallt när det gäller förslag på aktiviteter. Det behöver inte vara en detaljerad plan, men några punkter och idéer. Tänk på att varje motion bara ska ta upp ett ämne eller förslag och avslutas med det man vill att årsmötet ska besluta. Ha även i åtanke att större aktiviteter kommer att kräva engagemang av klubbens medlemmar.

Nominera styrelse inför 2018

Har du ett förslag på vem eller vilka som du tycker skulle passa att sitta i Castlewoods styrelse 2018? Nominera den/dessa personer genom att mejla till This is a mailto link, skriv styrelsenominering i ämnesfältet. Din nominering måste mejlas till styrelsen senast 7 Februari. Innan årsmötet kommer nominerade personer att tillfrågas om de vill kandidera. En lista över nya kandidater och vilka styrelsemedlemmar som kandiderar för nyval kommer att bifogas dagordningen som skickas ut innan årsmötet.

Skribent: André Wollin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Castlewood DGC - Frisbee
André Wollin, Öckerögatan 4A
41452 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info