Premiär för Riddarrundan 2018! - Castlewood Discgolf Club - Frisbee - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Premiär för Riddarrundan 2018!

2018-04-07 20:07
På tisdag 10/4 är det äntligen dags för säsongspremiär
  • Uppdaterad: 2018-07-13 11:59

Som tidigare spelas Riddarrundan varje tisdag, totalt 21 tillfällen.

Första rundan är tisdag 10 april, teeoff kl. 18:00, samling kl 17:45. 
Observera att första rundan startar kl. 18:00!!

Följande rundor kommer att starta 18:30 med samling 18:15.

Nytt för i år:

Banan
Det sker en del förändringar på banan i år, nya hål tillkommer och gamla försvinner. (Par på banan kommer inte att förändras.) På grund av det fantastiska väder vi har haft, så har detta arbetet blivit försenat. Därför kommer Riddarrundan spelas på ”gamla” banan tills de nya hålen är klara. Eftersom vi tror att alla är sugna på att komma i gång med Riddarrundan, så var alternativet att korta ner säsongen inte aktuellt.

Avanmälan
2017 var många Riddarrundor fullanmälda (90 spelare), men vid nästan samtliga tillfällen så var det anmälda spelare som inte spelade. Så vill vi inte ha det eftersom det finns spelare som gärna nyttjat dessa platser. För att undvika detta kommer åtgärder vidtas. Mer info om detta kommer. Tillsvidare: Var en schysst kompis och AVANMÄL om ni får förhinder!

Battelfield
Battlefield är endast för spelare som inte spelat Riddarrundan tidigare. 
Övriga spelare spelar i den klass som korresponderar med senast spelade säsongs snittresultat. Är en spelare borta från Riddarrundan ett eller flera år, hamnar alltså spelaren i den klass som spelaren sist spelade i.
En spelare flyttas till en lägre klass endast om spelaren två år i rad, haft ett snittresultat som är högre än det som krävs för respektive klass. Detta enligt beslut på årsmötet.

Anmälan görs även i år via Spinnapp. Gå in på www.riddarrundan.se, där gör ni anmälan och hittar även all information som rör Riddarrundan.

Vi ses på tisdag!

Skribent: André Wollin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Castlewood DGC - Frisbee
André Wollin, Öckerögatan 4A
41452 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info