Hoppa till sidans innehåll

Dansföreningen Vasadansarna - Danssport

Bli medlem

Vasadansarna - danskurser i Strängnäs

Vill du lära dig dansa? 

Vi har veckokurser, intensivkurser och helgkurser för dig som vill lära dig dansa bl.a  bugg och streetdance. I vårt kursschema hittar du vårt aktuella kursutbud.

Till oss är alla som vill dansa välkomna, både barn, ungdomar och vuxna, såväl nybörjare som avancerade dansare. Hos oss blir du snabbt en i gänget och kan kombinera motion med trevligt umgänge!

2011 blev Vasadansarna medlem i Svenska Danssportförbundet vilket bland annat innebär att våra instruktörer har genomgått kursledarutbildning i förbundets regi.

Vasadansarna finns också på Facebook.

Glöm inte att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss!

Vasadansarnas nyheter

2016-10-16
Hej Motionsdansen är inställd pga Höstfesten den 13/11.
 
2016-10-16
Hej träningstillfällena är flyttade till tisdagar 18.30-19.30 från och med 2016-10-17.
 
2016-10-04
Vecka 42 startar höstens andra omgång buggkurser. Observera att det har skett en del förändringar gällande kursnivåer samt dag och tid för nybörjar och fortsättningskursen.
 
2016-09-28
Du som är medlem, eller du går eller har gått en buggkurs hos Vasadansarna under hösten, är varmt välkommen på en höstfest i klubblokalen (Eskilstunavägen 34) lördagen den 12 ...

Vasadansarna - danskurser i Strängnäs

Vasadansarna är en ideell dansförening i Strängnäs som har danskurser i främst bugg och fox, men även andra danser dyker ibland upp på schemat såsom streetdance, salsa, lindy hop och West Coast Swing.

dansskor.se

 

 

Postadress:
Dansföreningen Vasadansarna - Danssport
Eskilstunavägen 34
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info