Hoppa till sidans innehåll

Svenska ridsportförbundet


Linnea Kristiansen körde in på sjunde plats i enbetsdressyren när VM i körning för ponny inleddes under onsdagen.
 
Sverige startar som tionde nation av tretton  i lagtävlingen, såväl Storbritannien som Tyskland och Frankrike startar innan. Niklas Lindbäck går ut först i det svenska laget.
 
Hur bygger vi bäst för hästar, människor, pedagogik och lönsamhet? Experter delar med sig av sina bästa råd på ett tvåtimmarsseminarium ett stenkast från Ullevi under EM-veckan . Två garanterat matnyttiga timmar! Seminariet är gratis.
 

Dags för EM i distansritt

(2017-08-16 13:35)
Torsdag morgon 07:00 går starten för EM i distansritt utanför Bryssel i Belgien. Sverige har fem ryttare på plats.
 
Hon är bästa svensk på världsrankingen, har två hästar kvalade till EM i fälttävlan och hon kommer från ett starkt genrep i Aachen. SVT har träffat Louise Svensson Jähde.
 
I dagarna börjar närmare 400 elever sin väg mot en karriär i hästbranschen på Flyinge och Ridskolan Strömsholm. Det absolut viktigaste i deras utbildning blir att lära sig rida väl genom en god grundutbildning. - Titta på Beata Hermelin, Cora Hirn...
 
Ryttare och hästar är på plats för fälttävlans-EM i Strzegom, Polen. På tisdagen fick ryttarna komma in och känna på underlaget i arenan.
 
Den här veckan rids årets EM i fälttävlan i Strzegom, Polen. På onsdag är det hästbesiktning och på torsdag börjar dressyren. Sverige deltar med sex ryttare, fyra i lag och två som rider individuellt.
 
Sverige har tagit totalt tio EM-medaljer i fälttävlan, de första för 60 år sedan då det blev brons i lag och individuellt. Senast det begav sig var för fyra år sedan på hemmaplan i Malmö, där det svenska laget tog silver. Kommande helg kan det bli...
 
Stabilt och säkert av de svenska ungdomarna i söndagens finaler vid dressyr-EM i Roosendaal, Nederländerna. Evelina Söderström gjorde en mycket fin kür med Weihenstephaner i juniorfinalen och slutade tia.
 
Peder Fredricson och H&M All In är världsklass. En snygg andraplats i Grand Prix, 160-hoppning i Münster, Tyskland. Stabilt felfritt och snabbt är det så fort Peder och H&M All In tar plats på arenan.
 
Starka ritter av Alice Tapper i EM-finalen i hoppning för young rider i Samorin, Slovakien, med Doge Dogelito. Det gav Alice en 13:e plats totalt. Hon var felfri i sista omgången.
 

Ludwig trea med ny häst

(2017-08-12 21:11)
Ludwig Svennerstål presenterade nya hästen El Kazir SP i Hartpury, Storbritannien. Trea i en CIC 3* tävling i debuten.
 
Sista omgången i FEI Nations Cup, hoppningens nationshoppningsserie, avgjordes i Dublin på fredagen. När slutställningen presenteras är Sverige ett av sju länder som är vidare till finalen i serien i Barcelona i höst.
 
Niklas Lindbäck hör till de rutinerade ryttarna i den svenska truppen till EM i fälttävlan, som avgörs i polska Strzegom nästa vecka. Niklas har ridit flera mästerskap, bland annat i silverlaget vid EM i Malmö 2013. Vid årets EM var planen att han...
 

Visar logotyp_darkblue.jpg

löfstrandsrör

  

Capricorn

Dellenbygden


Visar Logo_Dellenbygden_s.png

mail.google.com

Delsbo Handelsträdgård

Delsbo Veterinärpraktik

logga...

Laila & Kjell Eklund

lrf.konsult

Momenta

Nya Konditoriet

 

sens

SISU - Annons IOL - logga (4).jpg

 

Urban Brink

 

Postadress:
Delsbo KRS - Ridsport
Sunnansjövägen 16
82060 Delsbo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info