Hoppa till sidans innehåll

Svenska ridsportförbundet


Formen är stark hos Henrik von Eckermann. Fyra i Grand Prix-hoppningen i Antwerpen med Cantinero ger mersmak. Segrade gjorde tungt meriterade britten Michael Whitaker med Jb´s Got Stuff.
 
Fyra svenska ryttare är vidare till finalen i kür fritt program i Waregem, Belgien, i paradressyren. Det är Anita Johnsson, Grad 1, Kerstin Larson Englund Grad 2, Felicia Grimmenhag i Grad 2 och Lena Malmström i Grad 5.
 
Hoppningens TR-nämnd har förtydligat en regel kring unghästkval. Regeln innebär att vissa ryttare på 1,40-nivå och högre inte behöver kvala om unghästar som redan kvalat med andra ryttare.
 
Värnamobygdens Ryttarförening söker ridlärare på 80% helst med SRL-utbildning (alt motsvarande).
 
Fredrik Persson körde upp sig rejält under maratonfasen i Horst, Nederländerna. Inför söndagens precisionskörning är han elva, främst av de svenska fyrspannen.
 
Svenska hopphästar presterar internationellt. Nu är det dags för dig som är intresserad av att din häst ska få chansen vid unghäst-VM i Lanaken, Belgien 21-24 september, att ta del av kriterierna för uttagning.
 
Clarebergs Ridklubb  söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten.
 
Din ridklubb missar väl inte chansen att söka Idrottslyftet? 30 juni är sista ansökningsdag! Här får du en dos inspiration från Växjöortens Fältrittklubb och Sollentuna Ridklubb.
 
För ett par veckor sedan träffades parakommittén i Linköping för årets första möte. På agendan stod bland annat en ny guide för tävlingsarrangörer.
 
Efter två fullsatta förställningar har det nu blivit dags för Patrik Kittel Dressage Tour att göra vårens sista stopp den 6 maj i Göteborg. Passa på, köp en biljett och addera såväl kunskap som inspiration under en av de första dagarna i maj.
 
Till helgen är det dags för det andra kvalet i Lövsta Future Challenge Dressage. Hela 42 ekipage är anmälda till de båda avdelningarna, ett gott vårtecken för svensk dressyr. Utvecklingen sedan Lövsta Future Challenge Dressage startade är tydlig,...
 
Efter helgens fjärde och femte omågng i SM i inverkansridning har det blivit skifte i toppen i två kategorier. Nya ledare är Thea Gånehed, Billdals RK – Florina i kategori B och Pontus Wettersten, Halmstads FK – Poetics Fluora i kategori D.
 
Nu är första omgången i alla tio grupper i Ridsportallsvenskan division klara. Näsets RS, Bollnäs R, Enköpings RK, Karlslunds RS, Kumla RK, Ölands RF, Nääs HF, Halmstads FK, Munka Ljungby RK och Lunds CRF är premiärsegrare.
 
Det har blivt flera svenska placeringar vid de trestjärniga hoppningarna i belgiska Lanaken i helgen. Bäst har det gått för Angelie von Essen med två segrar i 1.50-klasser.
 

Tätt i toppen i zon Polar

(2017-04-16 22:29)
Det drar ihop sig ordentligt i Folksam Ponnyallsvenska zon Polar. Efter två omgångar har fyra av fem lag totalt sju poäng.
 

Visar logotyp_darkblue.jpg

löfstrandsrör

  

Capricorn

Dellenbygden


Visar Logo_Dellenbygden_s.png

mail.google.com

Delsbo Handelsträdgård

Delsbo Veterinärpraktik

logga...

Laila & Kjell Eklund

lrf.konsult

Momenta

Nya Konditoriet

 

sens

SISU - Annons IOL - logga (4).jpg

 

Urban Brink

 

Postadress:
Delsbo KRS - Ridsport
Sunnansjövägen 16
82060 Delsbo

Kontakt:
Tel: 0653-10412
E-post: This is a mailto link

Se all info