Hoppa till sidans innehåll

Magiskt med ÖIP men 2 förluster i helgen

2017-02-06 19:48
Det blev tyvärr 2 förluster på de matcher som vi hade i helgen, 1-5 mot AIK i fredags och 2-5 mot SIF Norrtelje i söndags. 4 matcher återstår av denna säsong, 1 hemma och 3 bortamatcher.
  • Uppdaterad: 2017-02-06 19:48

Det var en härlig upplevelse att lira på Östermalms IP i fredags. Ett stort tack till alla som kom och stöttade, även ett stort tack till vaktmästarna på ÖIP för all hjälp. Tyvärr så räckte inte det, AIK knep med sig alla poäng hem till Solna. AIK hade mycket boll, precis som senast. Vi gör ändå en skaplig match, inte lätt att hänga med alla stjärnor AIK köpt in. 0-2 i paus efter att AIK gjort mål på 2 fasta situationer, 0-1 på hörna och sen bjöds man på en tveksam straff och kunde gör 0-2.

Andra halvlek så avgör matchen direkt, vi är inte riktigt med inledningsvis utan Rinat Shamsutov och Anton Lindberg tillåts at göra 2 snabba mål direkt på avslag nästan. Efter det så spelar AIK bara av halvleken, vi gör en helt ok andra halvlek. Johan Granvik gjorde vårt enda mål men AIK fick sista ordet genom 1-5 i den 77 min.

I söndags var vi tillbaka på Spånga IP och SIF Norrtelje stod för motståndet. Vi hade 4 ordinarie spelare borta jämfört med matchen i fredags. 0-1 målet bjöd domarteamet på efter att ha bjudit på en hörna, målet kom redan i den andra minuten. Vi är inte riktigt med i den första halvleken, mycket slarv, vi åkte inte skridskor och vi gjorde det svårt för oss själva. 0-4 i paus var inte direkt orättvist, Trist nog så fick Finn Persson en stenhård hörna rätt på örat och Finn tvingades kliva av. Lättare hjärnskakning löd domen efter ett läkarbesök. Vi gör en klart bättre andra halvlek, vi fick 2 snabba mål, Johan Granvik i den 47 min och Gustav Lundell Kupierion i den 51 min så vi var med igen och fick energi att komma ikapp. Tyvärr så kommer slutresultatet 2-5 i den 59 min och sista 30 försökte vi men kom inte närmare.

4 matcher återstår av säsongen, 1 hemma och 3 borta. Torsdag spelas den nu 2 gånger uppskjutna matchen bort mot SIF Norrtelje och lördag åker vi till Västerås och mötet mot Hubbo.

Skribent: DIFbandy
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Djurgårdens IF Bandyförening - Bandy
Spånga/Bromstens BK - Bandy, Box 8218
16308 Spånga

Kontakt:
Tel: 0761 - 95 38 83
E-post: This is a mailto link

Se all info