Hoppa till sidans innehåll

Intresseanmälan stafetter


Intresseanmälan stängd för 2017. Bekräftelsemail skickat till anmälda. Har du inte fått något, kontakta ungdomsansvarig på This is a mailto link.
Ny sista dag för annmälan till stafetter, 2017-01-08 16:00 då anmälan till Lilla SS stafetten flyttats.
Obs, för lilla SS finns det ingen H/D9 klass utan H/D10 är yngsta klasserna. Vid udda åkare kan så klart lag sättas ihop med de som är intresserade.
Riktlinjer vid anmälan till stafetter Domnarvets GOIF 2017

Intresseanmälan inskickad senast 2017-01-03.

En intresseanmälan är ett underlag för ledarna att lotta/ta ut åkare till respektive stafett och sträcka. Om en åkare inte kan deltaga pga. familjeskäl (kan vara pga. att familjen skall bort på annat) skall detta meddelas så snart som möjligt och senast en vecka innan anmälningstiden gått ut (vid sjukdom meddelas detta då det står klart att åkaren inte kan deltaga). Att lämna återbud pga. att man blivit lottad/uttagen med någon man inte vill åka tillsammans med är inte ett giltigt skäl för återbud.

 
Vid händelse av att vi är ett ojämnt antal åkare kommer ledarna att göra vad de kan för att hitta en åkkamrat. Det kan innebära ett man får en åkkamrat från en yngre klass, ett annat kön eller från en annan förening. Om man anmäler sig till en stafett men inte vill åka med åkare från en annan åldersgrupp, annat kön eller från en annan förening skall detta framgå vid intresseanmälan.
 
När intresseanmälan kommit in och ledarna satt ihop lag anmäler den ledare som utsetts som ansvarig för respektive åldersgrupp.
 
Inför varje stafett kommer ledarna att föreslå någon förälder som "coach" för respektive lag. Coachens jobb är att se till att barnen finns vid start när det är dags att starta, att de har rätt nummerlapp på sig och vara behjälplig vid växlingarna med överdrag, glada hurrarop osv. Vill/kan någon inte vara coach, ser man till att byta med en annan förälder. Uppgiften kräver inga skidkunskaper, endast lite sunt förnuft och intresse.
 
/Ungdomsledarna DGOIF 
2017-02-05, Västerdalsstafetten, klassiskt. Uttagningslopp (13-16), Bergeboloppet 15 jan

 

 
2017-03-07, Årsunda parsprint, fristil. Uttagning (13-16) görs av ansvariga utifrån säsongens resultat

 

 
Startplats på lilla SS avgörs av hur tidigt man anmäler sig. Anmälan öppnar 2017-01-05 därför vill vi ha in intresseanmälan för den redan 2017-01-03.  
. 
2017-03-19, Lilla SS, parsprint fri stil. Uttagning (13-16), Lilla SS 18 mars

 

 
Vid ojämnt antal åkare kan jag

 
 

BildSkiweekend

Bergebo Skimaraton 3 feb 2018

FalunBorlänge-loppet

 

 

 

Våra sponsorer

 SSAB
 Dalkarlarna
 Domnarvsgården
 Lindgrensfastigheter
 Trimtex
 Triona
 
 
 
 

Postadress:
Domnarvets GOIF - Skidor
Hemgatan 71
78473 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243-17600
E-post: This is a mailto link

Se all info