Hoppa till sidans innehåll

Medlemsansökan


När du blir medlem i Eidfaxi blir du automatiskt medlem i Svenska Islandshästförbundet (SIF) och Mälardalens Islandshästförbund. Medlemskapet i SIF innebär bland annat att du får tidningen Islandshästen (ges enbart ut till medlemmar) och rabatt på Agria försäkring . Dessutom är du som medlem i en förening som är ansluten till  SIF försäkrad vid olycksfall som sker under deltagande i verksamhet i regi av föreningen samt under den direkta färden till och från sådan verksamhet.

SIF använder sedan september 2016 enbart Idrott Online som medlemsregister och du kommer att få tillgång och inloggningsuppgifter dit så snart din anmälan är registrerad.

Avgifter 2018

  • Senior - 530 kr
  • Junior (0-18 år) - 250 kr
  • Familj - 680 kr (Full avgift för medlem 1, reducerad för medlem 2 och övriga gratis) 
  • Introduktion - 300 kr (ny medlem eller ej varit medlem i SIF på 3 år)
  • Stödmedlem - 110 kr (huvudmedlem i annan Islandshästförening) 

För att bli medlem fyller du i nedan anmälan.  Önskas familjemedlemskap, skicka ett kompletterande mail till This is a mailto link och informera vilka medlemmar som ska ingå i familjen. 

Vill du bli stödmedlem eller introduktionsmedlem? Skicka in ansökan och komplettera med ett mail till This is a mailto link så vet vi vilken typ av medlemskap det gäller. 

Som stödmedlem har du samma förmåner som en huvudmedlem, men du kan inte bli klubbmästare vid KM. 

Faktura på medlemsavgift skickas ut separat, du behöver inte göra någonting själv mer än att fylla i anmälan. 

 

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Eidfaxi Islandshästförening - Islandshäst
Håkan Pantzar, Björsund Fagersta 144
64592 Strängnäs

Kontakt:
Tel: 070-3364221
E-post: This is a mailto link

Se all info