Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinfo

2018-01-01 22:31
  • Uppdaterad: 2018-01-04 22:30

Hej på er och god fortsättning!

Här kommer lite information till er medlemmar:

MEDLEMSAVGIFT

Vi har idag skickat ut faktura på medlemsavgiften. Den skickar per mail till den mailadress som angivits i medlemsregistret. Kommer det ingen faktura kan ni börja med att titta i skräpposten, finns den inte där heller bör vi kontrollera att vi har rätt mailadress i systemet. Kontakta oss på mailadress This is a mailto link i så fall. Medlemsavgiften för senior och junior är höjd i enlighet med beslut på förra årsmötet. Avgift för familj är oförändrad. 

STYRELSEN

4 poster i styrelsen behöver nya människor efter nästa årsmöte. Rollerna det gäller är; Kassör, ledamot tävling, ledamot kommunikation samt ledamot samarbete. Meddela valberedningen via Monika Andersson på mail This is a mailto link om intresse finns!

TÄVLINGSGRUPP m.m.

Vi efterlyser fortfarande ett större engagemang från er medlemmar för att kunna uppfylla de önskemål ni har vad gäller antal tävlingar och övriga arrangemang. Det är framförallt arbetet inför ett tävlingsarrangemang som kräver resurser, funktionärer till själva tävlingsdagarna brukar inte vara något problem. Är du intresserad att hjälpa till, kontakta Marlene Öjeholm på mail This is a mailto link.

ÅRSMÖTE

Årsmötet är planerat till den 18 februari kl 15.00 i klubblokalen, Sundbyholm. Vi hoppas på ett välbesökt årsmöte! Mer information om program kommer!

Hälsningar
Håkan Pantzar, ordförande

Skribent: Brita Pantzar
Epost: Adressen Gömd

Eskilstuna-el

Byggnadsfirma G Insulander AB

 

Postadress:
Eidfaxi Islandshästförening - Islandshäst
Håkan Pantzar, Björsund Fagersta 144
64592 Strängnäs

Kontakt:
Tel: 070-3364221
E-post: This is a mailto link

Se all info