Hoppa till sidans innehåll

Senaste nytt i EB


Klimatmatchen

(2017-12-12 18:03)
I oktober kunde lag och idrottsgrupper i Eskilstuna göra en bra sak för både miljön och lagkassan. Det gick väldigt bra för två av Eskilstuna Baskets lag som fick en rejäl slant att lägga i sin lagkassa.
 
Det var ett dåligt försvarsspel som gjorde att herrarna förlorade matchen mot RIG Mark på söndagen. Det anser en besviken coach Willie Cherry.
 

Damernas femte raka vinst

(2017-12-10 22:16)
Under söndagseftermiddagen åkte Eskilstuna Baskets damer till Ekerö för spela mot Blackeberg Ekerö. Det blev en match som aldrig riktigt tände till förutom i period 2.
 
På söndag den 10 december avlöser den ena basketmatchen efter den andra i Stiga Sports Arena i Eskilstuna. Allt från ungdomsmatcher till herrarnas avslutningsmatch innan uppehållet.
 

Simon till landslagsläger

(2017-12-07 20:17)
Det blir inga lata dagar under jul och nyår för Simon Findén som fick ett glatt besked tidigare i veckan.
 

Lyckad helg för P02

(2017-12-05 17:18)
Eskilstuna Basket P02 spelade i helgen RM omgång 2 i Östersund. Trots en lång resa och tuffa motstånd slutade helgen riktigt bra för Eskilstunakillarna.
 

RM omgång 2 för EB P02

(2017-11-30 22:58)
Nu i helgen den 2-3 december är det dags för omgång 2 i RM och på fredag åker Eskilstuna Basket P02 upp till Östersund för att slåss om förstaplatsen och en biljett till omgång 3 (final sixteen).
 
Köp alla julklappar den 3 december i Stiga Sport Arena.Samtidigt som ni kollar på basket, fixar ni alla julbekymmer genom att beställa EB-prylar.Eskilstuna Basket spelar tre seriematcher i Stiga Sport Arenas B-hall den 3 december.
 
Då var första omgång av USM avklarad. Tyvärr gick det inte vår väg då vi förlorade samtliga matcher. Vi förlorar mot tre bra och rutinerade lag. I sin helhet gör vi en bra insats mot dessa lag.
 
När USM HU19 omgång 1 drar igång den 25 november, så är det nio laddade grabbar från EB som ska ge de övriga lagen en match. Några har redan presenterat sig, nu är det Aken, Alexander, Kevin, Abdallah och Thomas tur.
 
I presentationen av U19-spelare inför USM HU 19 i Eskilstuna i helgen har turen kommit till Albin Sandeberg. Den lilla vesslan som väntar på att all träning ska göra honom tyngre.
 
På onsdagkvällen spelades det lite av en seriefinal för Eskilstuna Baskets damer hemma i Stiga Arena. Första halvlek blev så tät och tight som förväntades innan match. Lagen har stött på varandra två gånger innan seriestart där EB har dragit det läng
 

USM i Eskilstuna i helgen

(2017-11-22 22:31)
Den 25-26 november spelas USM:s första omgång för herrar ungdom 19. EB:s lag möter ett stark motstånd från Fryshuset, AIK och Wetterbygden. Matcherna spelas i Stiga Sports Arena. Välkomna att se spännande basket!
 
Att skjuta 3-poängsskott är något som Einar alltid velat vara bra på. -Därför har jag alltid tränat på långa skott. Det som man tycker är kul tränar man automatiskt mer på säger Einar. Han hoppas kunna bidra med många treor i USM i helgen.
 
- Jag bodde i Grekland till jag var 11 år. Där spelade jag bara fotboll. När vi flyttade hit började jag spela med IFK Eskilstuna. Jag var ganska duktig, men det var så kallt att träna utomhus i Sverige, så då provade jag basket istället säger Alex.
  Du gillar väl Eskilstuna Basket på Facebook?

 

Våra sponsorer

 volvo

 


 

 SBBF:s hemsida. Öppnas i nytt fönster.

Hjälp oss utveckla hemsidan!
Maila dina förslag till
This is a mailto link

 

Postadress:
Eskilstuna BBK - Basket
Bollhuset, Prästängsgatan 8
63346 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016-124100
Fax: 016-124288
E-post: This is a mailto link