Hoppa till sidans innehåll

EB får ny logga

2017-10-05 16:08
Eskilstuna Baskets nya logga kommer från och med idag att rullas ut så sakteliga. Orsaken att vi byter logga är att den gamla tyvärr har blivit omodern i och med apparnas inträde: app-ikoner är alltid fyrkantiga. Den gamla loggan var väldigt avlång.
  • Uppdaterad: 2017-11-29 15:08

Titta nu på nya loggan här så ser ni en boll med bokstäverna EB, och inuti den även en gammal smedhammare som symboliserar Eskilstunas stolta hantverksbakgrund. Den som har hittat på detta finurliga är vår otroligt givmilde sponsor Jocke Andersson-Berg på Formarte (formarte.se) här i stan – som har skapat både den här nya loggan och loggan till Eskilstuna Basket Cup. Tusen tack, Jocke!

Den nya loggan ska alltså från och med nu användas på kläder, sociala medier, kontorsutskrifter, medlemsutskick, blanketter, fakturor, reklamsaker, på FB och på hemsidan – överallt. Detta är inget man gör i en handvändning, så vi kommer att ha kvar dräkter med gamla loggan och kanske snubbla över den i olika sammanhang i flera år framåt.

OBS! PÅ SÖNDAG den 8 oktober kl 12–15 (strax före herrmatchen) kan ni komma till Stiga Sports Arena (ingång 4) och beställa kläder med nya loggan. Ni som inte kan komma då, kan klämma och känna på plaggen i Bollhuset tisdagen den 10 oktober kl 19–20 istället.

Mejla mig om ni behöver loggan eller instruktioner till hur den bör användas!

/Lotten (This is a mailto link)

  Du gillar väl Eskilstuna Basket på Facebook?

 

Våra sponsorer

 

 volvo

 


 

 SBBF:s hemsida. Öppnas i nytt fönster.

Hjälp oss utveckla hemsidan!
Maila dina förslag till
This is a mailto link

 

Postadress:
Eskilstuna BBK - Basket
Bollhuset, Prästängsgatan 8
63346 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016-124100
Fax: 016-124288
E-post: This is a mailto link