Hoppa till sidans innehåll

Pontus Oksman - en ung veteran...

2017-10-05 17:35
...tycker till om A-laget och hemmapremiären mot Hammarby Basket i nya Stiga Sports Arena.
  • Uppdaterad: 2017-10-05 18:03

Pontus är 25 år och är inne på sin nionde säsong med EB:s A-lag. Han kan spela på olika positioner men trivs bäst som shootingguard eller pointguard. 
Formen känns bra, säger Pontus. Jag är några kilo lättare än tidigare vilket känns positivt för spänsten och snabbheten. I år ska jag bjuda på en matchdunk på en av hemmamatcherna, säger Pontus och skrattar.
I år har vi ett ungt, hungrigt lag, fortsätter han. Våra spelare är kortare än förra året, vi har inte Franco under korgen längre, vilket gör att vi får spela ett annorlunda och snabbare spel än förra säsongen. 

Att vi fått Willie Cherry som coach känns spännande. Jag har bara gott att säga om Willie, säger Pontus som har tränat individuellt med Willie i flera år. Han är den mest erfarne coach jag haft.

På frågan om det finns någon medspelare som vi borde kolla extra på tycker Pontus att Henke Aronsson ser spännande ut. Henke är ny i laget och kommer närmast från Järfälla Basket. Håll koll på Ramon Mirianidis också! Vi har kört fysträning tillsammans i sommar och han är krallig nu tycker han, säger Pontus och skrattar.

Målsättning? Top fyra är absolut en målsättning för mig och laget. På söndag när vi möter Hammarby vinner vi med tio poäng, avslutar Pontus

Skribent: Holger Sandeberg Du gillar väl Eskilstuna Basket på Facebook?

 

Våra sponsorer

 

 

volvo 

k fast
 

 SBBF:s hemsida. Öppnas i nytt fönster.

Hjälp oss utveckla hemsidan!
Maila dina förslag till
This is a mailto link

 

Postadress:
Eskilstuna BBK - Basket
Bollhuset, Prästängsgatan 8
63346 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016-124100
Fax: 016-124288
E-post: This is a mailto link

Se all info