Hoppa till sidans innehåll

FF Fäktkonst. Främjande - Fäktning

 

 

Av de tre musketörerna älskar vi all den fjärde, D'Artagnan – den ensamme som utmanar all de andra och som med fysisk förmåga, snabb i tanken och list besegrar dem alla. Det mest fantastiska är att det går att uppleva på riktigt.

Även om Fäktning inte är med livet som insats nu för tiden så karaktäriserar den modern fäktning av samma grundpriciper - list, fysisk förmåga, taktik och fighting spirit. En modern idrott där tjejer och killar möts på lika vilkor.

På FFF erbjuder vi dig, barn, ungdomar och vuxna, möjligheten att utveckla dina förmågor och att lära dig en sport som erbjuder det mesta. Skratt, passion, frustration, besvikelse och en fantastisk glädje och kamratskap.

PÅ FFF leter vi efter dig som vill hitta en sport som erbjuda dig, den ambitiöse idrottaren, en väg till internationell framgång och kanske en dag en OS medalj. Eller dig som letar efter en sport som ger dig allsidig träning, fostrar för framgång så väl som motgång och som skapar upplevelser livet ut.

Fäktning är något som passar alla, oavsett ålder och fysik. Vi garanterar att du kommer hitta en rolig idrott, full med adrenalin och spänning. Vi har en utmaning för dig här på FFF!

 

 

 

Postadress:
Föreningen Fäktkonstens Främjande - Fäktning
Döbelnsgatan 60
11352 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info