Hoppa till sidans innehåll

Nybörjare


PROVA FÄKTNING

I början av varje termin anordnar vi gratis prova på tillfällen för ungdomar och vuxna i vår fäktsal på Döbelnsgatan 60. Den egna utrustningen består av långa träningsbyxor och träningsskor med ljus sula. Maila din anmälan till nedanstående adresser med namn, adress, komplett födelsenummer, telefon samt målsman om du är under 18 år. 

Vårterminen 2018 kan du prova fäktning söndagen den 14 januari
kl. 10:00 är det prova på för åldrarna 9-13 år
kl. 12:00 är det prova på för 14 år och uppåt 

Anmälan 9-13 år:     This is a mailto link

Anmälan 14-99 år:   This is a mailto link 

 

NYBÖRJARE

Som nybörjare får du lära dig grunderna i fäktning, att sätta en stöt och försvara dig mot motståndaren och utveckla din snabbhet, koordination och kondition. Till kursen behöver du långa träningsbyxor och träningsskor med ljus sula. Övrig utrustning lånar vi ut den första terminen. Anmälan till nybörjarkursen är bindande. Alla anmälningar bekräftas via mail.

Vårterminens nybörjarkurs för ungdomar går torsdagar 16:00 med start den 25 januari.

Vårterminens nybörjarkurs motionärer går onsdagar kl. 20:30 och söndagar kl. 17:00 med start den 17 januari.

 

 

FORTSÄTTNING 

När du har lärt dig grunderna i fäktning flyttas du upp i någon av våra fortsättningsgrupper. Var du hamnar beror på dina ambitioner, dina kunskaper och hur långt du har utvecklats som fäktare.

 

ELITFÄKTNING

Klubben satsar hårt på elitträning för både juniorer och seniorer. På FFF tränar en stor del av den svenska värjeliten - både damer och herrar.

 

MOTIONSFÄKTNING 

Det här är gruppen för dig som är över 14 år och inte vill satsa på fäktning på elitnivå.  Gruppen består av fäktare på många olika nivåer. Allt från elitfäktare som har dragit ner på ambitionsnivån till fäktare som "bara" tycker fäktning är det roligaste som finns.

 

VETERAN/PENSIONÄR

FFF har en aktiv veterangrupp. I denna ingår dels äldre fäktare angelägna om att fortsätta, dels aktiva pensionärer (i princip 60+) som vill prova på eller återuppta vår härliga sport. Information kan erhållas genom Ulf Lewin, This is a mailto link, 076 -760 26 00.

Uppdaterad: 10 DEC 2017 21:35
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Fäktkonstens Främjande - Fäktning
Döbelnsgatan 60
11352 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info