Hoppa till sidans innehåll

Bli Medlem i Falköpings AIK Skidor


För att bli medlem i FAIK SK betalar du in pengar enligt nedan till bankgiro 197-7420.

Fyll i formuläret nedan eller skicka ett mail till This is a mailto link där det framgår personnummer, namn och adress på samtliga som vill bli medlemmar. Nästa år får ni ett inbetalningskort.

Avgifter 2017-2018
Familj 700kr
Enskild  350kr
Ungdom under 18år 250kr
Stödmedlem 150kr

 

Som medlem kan du delta i våra träningsgrupper, ta del av erbjudanden angående kläder mm. Du är försäkrad vid träning och tävling.

Som aktiv i någon träningsgrupp kan du ta del av vår ersättningspolicy som du kan läsa om under föreningen. Som aktiv i någon grupp arbetar du eller din förälder vid våra arrangemang eller övriga arbeten.

Som stödmedlem kan du köpa vår klubbmössa och din avgift är ett stöd till vår verksamhet och inte minst till vårt konstsnöspår som vi driver tillsammans med Falköpings kommun.

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Falköpings AIK SK - Skidor
Mösseberg Liastugan
52130 Falköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info