Hoppa till sidans innehåll

Eds FF - Färgelanda IF

2017-09-18 08:17
Eds FF - Färgelanda IF 3-0 (1-0)
  • Uppdaterad: 2017-09-18 08:17

Eds FF-Färgelanda IF 3-0 (1-0) 
Tung förlust på tung plan 
Sponsormatch i Ed, tyvärr inte så bra väder vid matchstart som kanske skrämde bort en del åskådare men ändå närmare 300 kom till Bergslätt denna söndag. 
Mycket stod på spel då båda lagen ligger pyrt till på undre halvan av tabellen och tre poäng idag skulle betyda stora möjligheter att fixa nytt kontrakt 2018. 
Vi är hyfsat med inledningsvis och matchens första heta möjlighet skapat Wattman som vinner boll i straffområdet men avslutet avstyrs av hemmalaget, 8 minuter spelade. Mycket bollinnehav av hemmalaget första 25 men inga heta möjligheter. Vi får frispark efter 26 minuter. Matte hittar Rådda men nicken strax utanför. Ed kontrar direkt och Karl Wennerström nickar över framspelad av duktige Gustav Källén. 
Minuterna senare kommer hemmaledning, Ahmed Ziku Jaggve placerar bollen snyggt vid bortre stolpen i friläge och Henke är chanslös. 
Minuterna senare en situation dör 5 (!) spelare lyckas dra på sig gult kort i samma situation. 
Inte nog med detta, Sunken drar en baksida och måste utgå och Putte drar på sig sin andra varning och måste lämna arenan. Tunga minuter! 
1-0 står sig till paus 
Med en man kort ställer vi om till 4-4-1 med Johan B på topp och redan två minuter in i andra halvlek är det nära att vi får utdelning när Anton spelar fram Johan men skottet över. 
I stället kan Ed göra 2-0 efter 8 minuter efter fint växelspel på vänsterkanten. Målskytt; Oldtimer Christian Johansson. 
Mest Ed nu men inga direkt heta möjligheter. Karl W har ett bra skott som Henke räddar till hörna. Anton Andersson frispark strax utanför. 
Sju minuter kvar kommer 3-0 när vi oturligt styr boll i egen bur men hemmaspelare hade nog nätat om bollen gått fram till honom i stället. 
Matchen slutar 3-0 och läget på undre halvan av tabellen blir ännu hetare. Viken borta nästa helg är ingen drömmotståndare men dags att vända den dåliga bortatrenden ! 
Laget: 
Henrik Albinsson 
Victor Andersson 
David Sindström (35) 
Jakob Andersson 
Oliver Sjögren 
Tobias Andersson 
Mathias Olofsson 
Filip Wattman 
Johan Bäckström 
Alex Karlsson (40) 
Patrick Hanssom 
Avbytare: 
Cristoffer Roos 
Anton Niklasson (35) 
Oscar Andersson 
Samuel Lund (40) 

Utvisning Färgelanda IF

Patrick Hansson (L) 

Varningar Eds FF

Adam Johansson 
Anton Andersson 
Färgelanda IF

Tobias Andersson 
Alex Karlsson 
Jakob Andersson 

Domare

HD : Stefan Cosic Stenungsund 
AD1: Rasmus Andersson ” 
AD2: Jörgen Hjelm ” 

/Sören

Skribent: Tommy Bäckström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Färgelanda IF - Fotboll
Dyrtorpsvallen, Färgelanda
45832 Färgelanda

Kontakt:
Tel: 0528-10836
Fax: 0528-108 36
E-post: This is a mailto link

Se all info