Hoppa till sidans innehåll

Utbildning i Fair Play för deltagande lag i Färgelanda Cup INDOORS


Färgelanda Cup Indoors präglas av Fair Play och spelas enligt grundprinciperna i "Fotbollens Spela Lek o Lär" och "Idrotten vill". Innan deltagande i Färgelanda Cup Indoors skall därför de som är involverade i både 10 och 12-års lagen genomgå utbildning i Fair Play. Detta hänger samman med den dispens som Färgelanda Cup Indoors medgivits av Svenska Fotbollförbundet som ger möjlighet att kora slutsegrare för 12-åringar.

Utbildningskravet gäller spelare, ledare och föräldrar/anhöriga och kan med fördel göras i god tid innan cupen med stöd av bifogat utbildningsmaterial. Då utbildningen är genomförd intygar lagledaren detta i formulär på cupens hemsida. Det är viktigt att utbildningen är utförd innan lagen kommer till cupen annars behöver detta genomföras på plats innan första matchen startar.

 Utbildningsmaterialet utgår från ”Fotbollens Spela, Lek o Lär” samt ”Idrotten vill” och kan användas som en grund för genomgång med efterföljande diskussioner. Materialet är uppdelat i tre olika delar för:

  • Ledare
  • Spelare
  • Föräldrar/anhöriga

Ladda hem utbildningsmaterial

Formulär för att bekräfta genomförd utbildning

Uppdaterad: 2017-02-22 16:54
Skribent: Robert Oskarsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Färgelanda IF - Fotboll
Dyrtorpsvallen, Färgelanda
45832 Färgelanda

Kontakt:
Tel: 0528-10836
Fax: 0528-108 36
E-post: This is a mailto link

Se all info